Nieuws

 1. Stagiair(e) Content Creator

  Top Notch is op zoek naar een slagvaardige en enthousiaste stagiair(e) die ons online team gedurende minimaal 5 maanden komt versterken. De begindatum wordt in overleg vastgesteld, maar je kunt in principe direct beginnen.

juni 2018
 1. Winne brengt na 9 jaar nieuwe single ‘Winti’ uit

  Na zijn EP Onoverwinnelijk (2007) en zijn debuutalbum Winne Zonder Strijd (2009), brengt Winne na 9 jaar zijn eerste single uit genaamd ‘Winti’. In de tussentijd heeft Winne allesbehalve stilgezeten en werkt hij als docent aan de Herman Brood Academie en startte hij het muzieklabel Couture33.

mei 2018
 1. Idaly brengt eerste EP uit van nieuwe serie

  Vandaag verschijnt het nieuwe project ‘Geactiveerd’ van Idaly. En niet zomaar een project. De rapper laat weten dat de EP onderdeel is van een vierdelige serie. Het eerste wapenfeit is Geactiveerd en is nu te streamen op alle digitale kanalen.

 2. Post Malone aan de top van de Nederlandse & Belgische charts

  Afgelopen vrijdag bracht Post Malone (22) zijn nieuwste plaat ‘beerbongs & bentleys’ uit’. Het album komt meteen binnen op #1 in de charts; de hoogste albumnotering ooit voor Post Malone in Nederland. In België staat het album op #2 in de hitlijsten.

april 2018
maart 2018