Nieuws

 1. Top Notch en Rabobank slaan handen ineen rondom PASSI

  Top Notch en de Rabobank werken samen rondom het onlangs gelanceerde Rabobank PASSI. Met het jongerenplatform biedt Rabobank jongeren de kans hun talenten te ontdekken of hun droombaan te vinden.

 2. Fresku vanaf januari opnieuw in het theater

  Wegens succes gaat de rapper, vader, moslim, Brabander, Antilliaan, theatermaker en sinds kort ook DWDD tafelheer van januari tot en met maart 2018 opnieuw op tournee met zijn theatervoorstelling.

 3. Rico & Sticks maken themesong 3FM Serious Request 2017

  ‘Breng het samen’ van Rico & Sticks is het themalied van 3FM Serious Request 2017. Dat werd gisteren bekend gemaakt in de uitzending van De Wereld Draait Door (BNNVARA). De single is vanaf nu te horen op NPO 3FM en is overal te downloaden en te streamen.

 4. Vic9 – 9

  Vandaag dropt Vic9 zijn debuut-EP ‘9’ met - natuurlijk - 9 tracks. Op de EP staan featurings van o.a. Lijpe, Jonna Fraser en Sevn Alias. Qua producers hebben o.a. Whiteboy, JasonXM en Esko meegewerkt aan de plaat.

november 2017
 1. Het Rotterdams Passé van Drs. P

  Vandaag brengt Top Notch in samenwerking met Het Heen- en Weerschap ‘Het Rotterdams Passé van Drs. P’ uit. Een cd met de 21 Rotterdamse liedjes van Drs. P waarvan zeven nooit eerder uitgebracht. Alle liedjes worden geduid in een bijgaand boekje van 48 pagina's.

 2. Nieuwe single en tour Roxeanne Hazes

  In februari en maart gaat Roxeanne Hazes opnieuw op tour. Dit nieuws maakt de zangeres bekend met haar nieuwe single en video ‘Verdovend Middel’. De kaartverkoop voor de voorjaarstour is per direct begonnen via onderstaande zalen.

 3. Frenna & Diquenza droppen onverwachts album ‘We Don’t Stop’

  Precies een jaar geleden scoorde Frenna zijn allereerste nummer 1 hit met Diquenza, Emms en Jonna Fraser, ‘My Love’ en zo nog meer tracks. Om alle fans te bedanken voor het aanhoudende succes dropt Frenna vandaag een gloednieuw album samen met producer Diquenza, ‘We Don’t Stop’.