Nieuws

 1. Eindelijk dropt Joost ‘Scandinavian Boy’

  Joost, ook wel bekend als Eenhoorn Joost, brengt vandaag zijn langverwachte ‘Scandinavian Boy’ uit. Een mixtape, maar ook weer niet. Na vele online speculaties op het internet blijkt de tape echt te bestaan.

september 2017
 1. ValsBezig brengt nieuwe EP ‘ VBALERT’ uit

  Vandaag releast ValsBezig hun tweede EP ‘VBALERT’. De EP is de eerste release bij Top Notch. De nieuw video van ‘Verbazen’ ging zojuist in premiere bij FunX en is nu te zien op het Top Notch Youtube kanaal.

 2. Debuut Latifah binnen op #4 in de album charts

  Het debuut ‘On My Way’ van de Amsterdamse Latifah is op #4 binnengekomen in de officiële GfK album top 100. Daarmee is Latifah de eerste, vrouwelijke artiest die met haar debuut belandt in de top 5 sinds Caro Emerald in 2010.

 3. Lijpe’s Zandloper op #1 in Album Top 100

  Afgelopen maandag bracht Lijpe zijn nieuwste album Zandloper uit. Vandaag is bekendgemaakt dat het album binnengekomen is op #1 in de Album Top 100. Van de 14 solo-tracks staan er 11 in de GfK Dutch Single Top 100.

 4. Latifah releast debuut EP ‘On My Way’

  Vandaag releast Latifah haar debuut EP ‘On My Way. Op het nieuwe project van de artiest staan onder meer samenwerkingen met SBMG, Cho, Paul Sinha, Esko, Shanee, Josylvio en Innecent.