Nieuws

 1. Nieuwe single ANBU met Kempi en Victoire

  De nieuwe single van ANBU ‘Gang Gang’ is vanaf vandaag overal te beluisteren. Het is de eerste release van de heren uit Venlo bij Top Notch. Jiri11 en MennoBoomin’ worden op de track bijgestaan door Kempi en Victoire.

 2. Nieuwe single Nicole Bus in aanloop naar debuutalbum

  In aanloop naar het debuutalbum van de Amsterdamse zangeres Nicole Bus verschijnt vandaag de smakelijke video van haar nieuwe single ‘Saoto Soep’. Op het nummer, dat vernoemd is naar het Javaanse gerecht, staat ook een gastbijdrage van de Eindhovense rapper Braz.

 3. Nieuwe videoclip van Kempi op Valentijnsdag

  Zojuist is de nieuwe videoclip van Kempi geprimeurd. Het nummer ‘Vienna’ is een liefdesliedje dat natuurlijk op Valentijnsdag gedeeld moet worden. Vanaf vrijdag is het nummer ook op alle digitale kanalen te vinden. Vandaag werd tevens bekend dat Kempi dit jaar op festival Appelsap staat.

 4. Ares kondigt PRINS tour aan

  Vandaag kondigt Ares zijn nieuwe tour aan! De PRINS tour is gebaseerd op het gelijknamige album dat binnenkort gaat verschijnen. De tour start op 23 april in de Hedon in Zwolle en eindigt op 19 mei in de Ekko in Utrecht.

januari 2017
 1. Van Echelpoel met nummer 1 single naar Nederland

  Maak kennis met Van Echelpoel, de koning van de nacht en huidige #1 van Vlaanderen. Jef en Yves Van Echelpoel hebben met hun kneiter ‘Ziet Em Duun’ een keiharde hit te pakken. Hoog tijd voor een trip naar het Noorden om Nederland kennis te laten maken met de #1 single in de Vlaamse Ultratop 50.