Nieuws

 1. Top Notch releast PATSER soundtrack i.s.m. Trifecta

  Afgelopen week ging PATSER in premiere in de Belgische bioscopen. Vanaf vandaag is de nieuwste film van Adil El Arbi en Bilall Fallah ook in Nederland te bekijken. Top Notch en Trifecta sloegen de handen ineen voor de officiele soundtrack van de film.

januari 2018
 1. Stage lopen bij Top Notch?

  ​Top Notch is per direct op zoek naar een slagvaardige videostagiair en online content stagiair (m/v) die ons team gedurende minimaal 6 maanden full-time kan versterken.

 2. Shanee brengt eerste single ‘One Time’ uit

  Vandaag presenteert Shanee haar eerste single ‘One Time’, geproduceerd door JasonXM. De videoclip ging zojuist in premiere bij FunX en is nu voor iedereen te zien op het Top Notch Youtube kanaal.

december 2017
 1. Top Notch en Rabobank slaan handen ineen rondom PASSI

  Top Notch en de Rabobank werken samen rondom het onlangs gelanceerde Rabobank PASSI. Met het jongerenplatform biedt Rabobank jongeren de kans hun talenten te ontdekken of hun droombaan te vinden.

 2. Fresku vanaf januari opnieuw in het theater

  Wegens succes gaat de rapper, vader, moslim, Brabander, Antilliaan, theatermaker en sinds kort ook DWDD tafelheer van januari tot en met maart 2018 opnieuw op tournee met zijn theatervoorstelling.