Nieuws

 1. Nieuwe single ROLLÀN na gouden hit

  Zojuist ontving rapper Rollàn bij FunX een gouden plaat voor zijn eerste single ‘Mbongo’. Vandaag verschijnt bij Top Notch in samenwerking met Equipe Music een gloednieuwe track ‘Sowieso’, die vanaf nu op alle digitale kanalen te horen is.

 2. Belgische zanger Wally debuteert bij Top Notch

  Vandaag debuteert zanger Wally, de nieuwe Belgische signing van Top Notch, met zijn single ‘Misère’. De als Wouter Immers geboren Vlaming speelt in de band van Tourist LeMC en was al te horen op zijn grote hit ‘Horizon’. Wally’s eerste solosingle ‘Misère’ heeft ook een prachtige videoclip gekregen.

 3. Ronnie Flex eerste #1 single van 2017

  Zojuist is de nieuwe nummer 1 van Nederland bekend gemaakt. De eerste hit van 2017 komt op naam van Ronnie Flex, die in samenwerking met Frenna met het nummer ‘Energie’ de GfK Single Top 100 aanvoert.

december 2016
 1. HASHTAGDIEBOYS lanceert nieuw Youtube kanaal

  HASHTAGDIEBOYS is terug. Na twee jaar stilte keren de heren terug naar het Youtube-landschap met een nieuwe reeks video’s. Per vandaag is er elke week een nieuwe video te zien van HASHTAGDIEBOYS. De eerste aflevering WINTERBAE is nu te zien op hun Youtube kanaal.