Opnieuw #1 album voor Broederliefde

Opnieuw #1 album voor Broederliefde

Broederliefde heeft het opnieuw het #1 album van Nederland te pakken. Nadat Lil Kleine wekenlang met WOP deze hoogste positie bekleedde, was het Beyoncé die drie weken geleden de eerste plek overnam. Echter een week later moet zij de #1 weer afstaan en nu opnieuw. Hard Work Pays Off 2 (HWPO2) van de Rotterdamse formatie Broederliefde heeft ondertussen ook nog Douwe Bob van zich af weten te houden.

Op HWPO2 staat onder meer de hit ‘Ik Was Al Binnen’ die in drie weken tijd twee miljoen keer bekeken is op Youtube. Maar ook samenwerkingen met Ronnie Flex, SBMG, SFB, Jonna Fraser, Jayh en Hef. Samen met de voorganger (Hard Work Pays Off) is deze veertien tracks tellende EP fysiek verkrijgbaar als dubbelalbum.

Op de eerste dag dat HWPO2 te beluisteren was, werden de tracks op Spotify bijna 700.000 keer beluisterd. HWPO2 is een vervolg op de voorgaande EP, maar bovenal een enorme stap voorwaarts; productioneel, qua muzikale diversiteit, als groep en individueel.

//www.youtube.com/embed/T490XfxKLo4

In 2015 was Broederliefde genomineerd voor de prestigieuze Edison Award. Dat jaar wonnen ze tevens diverse FunX Awards. Onlangs ontving de groep en platina award voor hun single ‘Alaka’. Tevens werkten groepsleden mee aan hitsingles als ‘Meisjes Blijven Meisjes’ en ‘Nu Sta Je Hier’.

Op zondag 12 juni speelt Broederliefde op Pinkpop en deze week werd tevens bekend gemaakt dat de groep op Lowlands staat.