Debuutroman Elfie Tromp Verschijnt Eind April

Elfie Tromp danste in haar wilde dagen op nachtclubpodia. Inmiddels draagt zij matching outfits met haar naakthond, schrijft, presenteert en maakt theater. Eerder schreef zij twee kinderboeken. Goeroe is haar debuutroman. Het boek zal verschijnen via Lebowski en Top Notch.

Goeroe is een spraakmakende, originele debuutroman over een meisje dat de wereld wil healen, maar haar eigen leven niet eens op orde krijgt, geschreven door een Rotterdams icoon.

Soms heb je het gevoel dat er iemand over je waakt. Iemand die je diepste angsten kent en zich niet vol walging van je afkeert. Sommige mensen denken dat het een overleden opa of oma is die ze bij zich voelen. Of God. Ik geloof dat ik word geholpen door Jomanda.

Elfie heeft als kind al visioenen waarin ze het grootste medium van Nederland is. Wanneer ze iemand van MS lijkt te hebben genezen, rijst haar spirituele ster snel. Ze wordt bedolven onder fanmail, dubieuze voorstellen en kritiek van ongelovigen. Elfie heeft advies nodig en gaat op zoek naar haar idool Jomanda, het medium in de blauwe jurk. Maar niets is wat het lijkt tussen hemel en aarde. Ook idolen niet.