Titel Vierde Album De Jeugd Van Tegenwoordig = "ja, Natúúrlijk!"

Ladies and gentlemen, we got ourselves a winner! De titel van het vierde studioalbum van De Jeugd Van Tegenwoordig is een feit. Zojuist maakte de heren op Lowlands voor een kleine dertigduizend man de titel bekend.

"Ja, Natúúrlijk!", horen we je zeggen. En dat klopt! De titel van dit nieuwe pareltje is "Ja, Natúúrlijk!". Leestekens, aanhalingstekens en een flinke klemtoon. Omdat zo’n titel wel een geheugensteuntje kan gebruiken kun je hier alvast oefenen.

Vanaf 27 september is het nieuwe album beschikbaar. Maar nu kun je de plaat al pre-orderen. Op Bol.com bijvoorbeeld waar je de plaat ook aan de grootste fan cadeau kunt doen. De 50 leukste en origineelste motivaties zullen worden uitgekozen als winnaar. De door de winnaars opgegeven fans ontvangen gratis het nieuwe album, gesigneerd en wel mét een persoonlijke boodschap van DJVT. Eén van de winnaars krijgt hem ook nog persoonlijk thuisgebracht door de heren.

"Ja, Natúúrlijk!" is natúúrlijk ook beschikbaar via iTunes. Sterker, dan krijg je er zelfs een bonustrack (‘Ja maar Uh’) bij. Maar nu eerst de tracklist en aftellen tot 27 september:

Tracklist van "Ja, Natúúrlijk!"

1. De Formule
2. Space Koibois
3. Op een Sexuele Wijze
4. Bewuste Sabotage
5. Prinsjesdag
6. Een Barkie
7. Gekke Boys (feat. Humphrey, Dimpa & $uiv€er)
8. Het Mysterie van de Koude Schouder
9. Er zijn weer Dingen
10. Psychantisch
11. De Toneelacademie
12. Issook
13. Slechts een Bendtkabouter
14. Benden
15. Dromen van Karton