15 Miljoen Views Voor ‘ik Neem Je Mee’

15 miljoen keer is de de video van ‘Ik Neem Je Mee’ bekeken. Maandag werd dit bijzondere moment voor Gers Pardoel’s superhit behaald. Het nummer uit 2011 is niet alleen het succesvolste Nederlandstalige lied ooit, het is ook de best bekeken Nederlandstalige muziekvideo in de historie van de videodienst.

//www.youtube.com/embed/UyTazPPWIKk

In 2011 was ‘Ik Neem Je Mee’ al de populairste Nederlandse YouTube muziekvideo. Clipmakers Job, Joris & Marieke zijn enorm trots op de populariteit van hun video. Sindsdien maakten ze onder meer een adembenemende video voor Fit en ook de eerste single van Rico’s (Opgezwolle) tweede soloalbum ‘Irie’ zal door hen worden gevisualiseerd. Hierover later meer.

Binnenkort verschijnt van de hand van Job, Joris & Marieke een korte film getiteld MUTE. De afgelopen winter werkten de drie aan deze bijzondere film die op 26 september op het Nederlands Film Festival in première gaat.

MUTE is een film over een wereld bevolkt door mensen zonder mond, dit gegeven leidt uiteraard tot onhandige situaties, maar gelukkig geeft een bloederig ongeval hun leven een andere wending. Alle stemmen in de film werden ingesproken, of eerder ingeschreeuwd, door rapper Fresku.

Na de première zal de film te zien zijn op het Youtube kanaal van Top Notch. Excelsior Recordings brengt de soundtrack van MUTE uit, die is gemaakt door de band Happy Camper.

Gers Pardoel werkt ondertussen hard aan de opvolger van zijn debuutalbum ‘Deze Wereld Is Van Jou’. Het album heeft al een titel: ‘De Toekomst Is Van Ons’.
Web: www.gerspardoel.nl/ / www.jobjorisenmarieke.nl
Facebook: IkBenGersPardoel / Jobjorisenmarieke
Twitter: GersPardoel / jobjorismarieke
Youtube: gerspardoelvevo
Vimeo: jobjorisenmarieke