The Flexican & Sef Maken Titelsong ‘bro's Before Ho's’

DJ The Flexican en Sef brengen op 26 november een gloednieuwe single uit. ‘Bro's Before Ho's’ is de titelsong van de gelijknamige film door New Kids makers Steffen & Flip. "We hebben Flexican en Sef gevraagd een harde titeltrack te zetten, en dat is super goed gelukt, brrrrrap brrrrrrap bitches", aldus de enthousiaste regisseurs. De romantische komedie Bro's Before Ho's, waarin hoofdrollen vertolkt worden door Tim Haars, Daniël Arends, Sylvia Hoeks, Henry van Loon en Theo Maassen, is geproduceerd door Eyeworks en is vanaf 5 december in de bioscopen te zien.

//www.youtube.com/embed/nWlqjCYtfNg

DJ en producer The Flexican, samen met rapper Sef ook bekend van de groep Flinke Namen, behoort inmiddels tot de top van de Nederlandse dj –scene. Voor Steffen & Flip hebben zij zowel de titelsong gecomponeerd als geschreven. Flexican scoorde onlangs samen met FS Green en Major Lazer de internationale hit ‘Watch Out For This (Bumaye)’. Sef bracht in 2011 zijn veelgeprezen album ‘De Leven’ uit. Vorig jaar scoorde hij de grote hit ‘Bagagedrager’ met Gers Pardoel.

De afgelopen jaren hielden regisseurs Steffen & Flip het Nederlandse volk in de greep met hun creatie New Kids. Na een succesvolle tv-serie, bezochten meer dan 1,6 miljoen Nederlandse bioscoopbezoekers de speelfilms New Kids Turbo en het vervolg New Kids Nitro. Ook in buurlanden Duitsland en België trokken de New Kids volle bioscoopzalen. Bro’s Before Ho’s is een romantische komedie en de derde speelfilm die door Steffen & Flip is geschreven en geregisseerd.

Blowen, zuipen en zoveel mogelijk chicks regelen. Dat is het leven van videotheekmedewerker Max (Tim Haars) en zijn geadopteerde broer Jules (Daniël Arends), tevens beste vriend. Samen hebben ze een pact: ze willen nooit een relatie want dat is te veel gezeik. Zij leven het leven waar elke man van droomt, totdat ze allebei verliefd worden op Anna (Sylvia Hoeks).