1e Single Van Het Nieuwe Gers Pardoel-album Verschijnt Op 22 November #vfd

Het is zo ver! De eerste single van het nieuwe album van Gers Pardoel is een feit. Aanstaande vrijdag 22 november verschijnt ‘#VFD’ op iTunes en Spotify met op dezelfde dag een spectaculaire nieuwe video. Gers: “Het is één groot feest met een knipoog naar recente gebeurtenissen.”

#VFD is de eerste track van het volgend jaar te verschijnen album ‘De Toekomst Is Van Ons’. Met het vorige album ‘Deze Wereld Is Van Jou’ verbrak Gers alle records. De plaat stond meer dan een jaar in de Album Top 100, behaalde de platina-status in zowel Nederland als België en bracht vijf singles voort, waaronder de grootste Nederlandstalige hit ooit ‘Ik Neem Je Mee’.

#VFD is geproduceerd door Boaz v/d Beatz. Gers: “Ik heb hem ontmoet via Ronnie Flex. Ik ben met hem bij Boaz beland en hij is ook een keer hier geweest. Vlak voordat ik naar Boaz vertrok was ik bij de kapper, ik had mijn haren recht omhoog staan en een ronde bril op. In de spiegel leek ik wel op Fido Dido, het oude karakter waarmee 7Up adverteerde. Ik was fan van dat mannetje, hij is altijd relaxed en at peace. Je had er vroeger truien, ijsjes en vliegers van, niet normaal. Wanneer ik uitga drink ik het liefst wodka-7Up, het refrein was al geboren in de auto richting de studio. Het is echt een partytrack geworden.”

Op de B-kant van #VFD staat een remix door DJ Paul Elstak, een van Gers Pardoel’s oude helden. “Ik ben gek op die happy hardcore sound en heb nog steeds heel veel hardcoreplaten. Zijn hit ‘Life Is Like A Dance’ is een van de beste nummers ooit. Hij is echt een toffe relaxte gast en ik sluit niet uit dat we nog eens iets samen gaan doen”, aldus Gers.

Het album ‘De Toekomst Is Van Ons’ is al sinds de release van Gers’ debuut in de maak. “Ik maak altijd muziek, ik kan niet anders. Wanneer ik vast zit ga ik op zoek naar inspiratie. Dat komt uit mensen, bepaalde situaties of geweldige plekken die ik de afgelopen jaren heb mogen bezoeken. Het album is nu voor zo’n 90% af. Ik vind het moeilijk om mensen te moeten zeggen dat ze nog heel even moeten wachten, maar we zijn er bijna en ik kan niet wachten om het te delen!”

Gers Pardoel - #VFD (prod. Boaz v/d Beatz) release op 22 november