De Jeugd Van Tegenwoordig Gasthoofdredacteur Bij Deezer

De Jeugd van Tegenwoordig zit deze week achter de knoppen bij Deezer om muziekfans exclusief inzicht te geven in waar zij hun muzikale mosterd vandaan halen. De hele werkweek laten de vier mannen van de Jeugd hun favoriete albums en songs horen en delen ze playlists waarin ze op de voor hun bekende eigenwijze manier de luisteraar op het verkeerde been zetten.

 

Het gasthoofdredacteurschap van De Jeugd van Tegenwoordig maakt onderdeel uit van de wereldwijde #Deezerby-campagne, waarbij ‘lokale’ gasthoofdredacteuren in 183 landen de nieuwe features van HEAR THIS en ONTDEKKEN lanceren. Zo doen in andere landen onder anderen Hooverphonic, Jamel Debouzze, Laura Whitmore en stervoetballer Ronaldinho mee.

Steijn Koeijvoets, muziekredacteur van Deezer Nederland, zegt: “We wilden de lancering van twee nieuwe features van Deezer, HEAR THIS en ONTDEKKEN, groots aanpakken. De Jeugd van Tegenwoordig is al jarenlang trendsettend op het gebied van nieuwe muziek. Dus voelde het voor ons niet meer dan logisch hen uit te nodigen om meer te vertellen over hun muzikale inspiratiebronnen. Ook stellen ze een paar waanzinnige playlists samen.”

Over die playlist licht Faberyayo van De Jeugd van Tegenwoordig alvast een tipje van de sluier op. ”Het wordt een geile playlist voor de geile mens. Meer kan en wil ik er nog niet over zeggen.” En Vjeze Fur zegt over zijn playlist: "Soms moet je gewoon effe lekker knuffelen, dus stream ik Knuffelrock 69 op Deezer!”

Met het gasthoofdredacteurschap lanceert Deezer officieel twee nieuwe features: HEAR THIS en ONTDEKKEN.

HEAR THIS koppelt technologische innovatie aan persoonlijke muziekexpertise. Wie voortaan inlogt op Deezer, zal direct begroet worden door dit gepersonaliseerde muziekaanbevelingssysteem. Het geeft je dagelijkse aanbevelingen, gebaseerd op de muziek waarnaar je luistert, de laatste releases van favoriete bands, playlists van jouw vrienden en aanbevelingen door muziekredacteuren van Deezer zelf. Zo ontstaat een persoonlijke muziekfeed die bovendien steeds persoonlijker wordt naarmate je meer luistert.

ONTDEKKEN vult HEAR THIS aan. Met ONTDEKKEN ontdek je makkelijk de laatste releases en aanbevelingen van Deezers muziekredacteuren en guest editors. Daarnaast kan je met ONTDEKKEN op zoek gaan naar nieuwe muziek op basis van genre en geografie. Zo leren mensen uit verschillende landen ook elkaars favoriete muziek ontdekken.

Beide nieuwe toevoegingen aan het Deezer platform zijn gelanceerd tijdens een exclusieve live presentatie door Axel Dauchez, CEO van Deezer.

Bekijk en luister de playlist van De Jeugd van Tegenwoordig en de hoofdredacteuren uit andere landen via http://www.deezer.com/app/deezerby/.