Boef En De Gelogeerde Aap - De Gelogeerde Tracks

De verzamelaar De Gelogeerde Tracks is vanaf nu gratis te downloaden en te streamen op Spotify

Tilburg – Een jaar nadat Boef en de Gelogeerde Aap haar derde album ‘Niet Hier’ uitbracht bij Top Notch komt het hiphop duo met een online verzamelaar genaamd ‘De Gelogeerde Tracks’. Deze tape bevat werk dat de afgelopen jaren is geproduceerd maar om verschillende redenen nooit is uitgebracht. De verzamelaar vormt een creatieve afsluiting van een periode en moet een nieuw tijdperk voor Boef en de Gelogeerde Aap inluiden.

De Gelogeerde Tracks
‘De Gelogeerde Tracks’ is vanaf nu gratis te downloaden via Puna.nl. “We zijn momenteel druk bezig met de ontwikkeling van een nieuwe sound, maar we vonden het beide zonde om deze tracks niet uit te brengen. Het is een mooi extraatje voor onze trouwe fans. De tape is heel tof geworden, een verzameling typische Boef-en-de-Aap-sounds gecombineerd met een nieuw geluid en voor ons persoonlijk is het een afsluiter van een tijdperk. Na dit is het tijd voor nieuwe dingen en daar zijn we nu al volop mee bezig.” Beluister de compilatie tevens op Spotify. Voor elk nummer is door vormgever Jordy van den Nieuwendijk een illustratie gemaakt. Deze prachtige digitale booklet vind je hier.

//www.youtube.com/embed/h0rmB09TUrM

Soms
De eerste single en clip van ‘De Gelogeerde Tracks’ genaamd ‘Soms’ is nog steeds te bekijken via het YouTube kanaal van Top Notch. Eerder brachten Boef en de Gelogeerde Aap 'Vind Ons' (2009) uit in eigen beheer. In 2011 verscheen 'Wij Zijn', het tweede album en tevens debuut op platenlabel Top Notch, wat heeft gezorgd voor een tour met bijna honderd optredens waaronder shows op Lowlands en Sziget. Daarnaast zorgde de plaat voor lovende recensies in o.a. de Volkskrant, NRC en OOR. In 2013 verscheen het album ‘Niet Hier’. Hiermee stonden de heren o.a. op Best Kept Secret, Smeerboel en in het voorprogramma van Wu-Tang Clan. Daarmee was de trilogie ‘Vind Ons, Wij Zijn, Niet Hier’ compleet.

‘Soms sta je voor en heb je alles door. Soms sta je achter en verandert het. Wat is dan je plannetje?’