Gers Pardoel Presenteert Op 23 Mei Zijn Tweede Album 'de Toekomst Is Van Ons'

Gers Pardoel heeft zijn tweede album afgerond en staat aan de vooravond van een nieuw avontuur. ‘De Toekomst Is Van Ons’ wordt vandaag voorafgegaan door de single ‘Louise’, geproduceerd door hitmaker Reverse bekend van de eerdere samenwerking ‘Ik Neem Je Mee’. “De plaat is echt keihard geworden, ik ben enorm trots om dit verhaal te delen”, aldus Gers. Op 23 mei verschijnt ‘De Toekomst Is Van Ons’.

//www.youtube.com/embed/J08zcOkm1Fw

Gers Pardoel - Louise
iTunes
Spotify
Deezer
Google Play

Met zijn debuutalbum ‘Deze Wereld Is Van Jou’ brak Gers Pardoel alle records. De plaat stond meer dan een jaar in de Album Top 100, behaalde de platina-status in zowel Nederland als België en bracht vijf singles voort, waaronder de grootste Nederlandstalige hit ooit ‘Ik Neem Je Mee’. De video bij het nummer is de best bekeken Nederlandstalige muziekvideo in de historie van Youtube. Gers gaf meer dan 300 optredens in Nederland en België.

Met zijn debuutalbum werd Gers Pardoel in één klap de populairste rapper van Nederland. Hij werd gevraagd voor bijdragen op nieuwe albums van Marco Borsato en Guus Meeuwis (tevens goud), daarnaast scoorde hij met de Doe Maar bewerking Liever Dan Lief (goud) opnieuw een hit. Inmiddels heeft Gers al meer dan 50 miljoen Youtube views en optredens door het hele land op zijn naam staan. Hij stond op de Mainstage van Pinkpop, speelde op de Olympische Spelen van Londen en Sotsji, op Noorderslag en deed stadionshows met Doe Maar, Guus Meeuwis en op eigen naam tijdens Vrienden van Amstel Live 2013 en in 2014. Ook België is als een blok gevallen voor Gers Pardoel, bij onze zuiderburen belandt ‘Ik Neem Je Mee’ eveneens op nummer 1.

Bekijk hieronder de nieuwe tourdata van Gers. De kaartverkoop start aankomende zaterdag 12 april.

24 mei – 013, Tilburg
17 oktober - Bibelot, Dordrecht
23 oktober - Paard van Troje, Den Haag
24 oktober - Luxor Live, Arnhem
08 november - Metropool, Hengelo
21 november - Hedon, Zwolle
28 november - Burgerweeshuis, Deventer
23 december - Paradiso, Amsterdam
28 december - Effenaar, Eindhoven

Het album ‘De Toekomst Is Van Ons’ is al sinds de release van Gers’ debuut in de maak. “Ik maak altijd muziek, ik kan niet anders. Wanneer ik even vast zit ga ik op zoek naar inspiratie. Dat komt uit mensen, bepaalde situaties of geweldige plekken die ik de afgelopen jaren heb mogen bezoeken. Ik ben een perfectionist en heb met zoveel verschillende getalenteerde mensen aan dit album gewerkt dat het wel even heeft geduurd. Maar volgens mij is het daarom een te gekke persoonlijke plaat geworden. Het gaat echt alle kanten op, maar de basis is heel puur en Gers. Ik hoop echt dat iedereen er van gaat genieten.”

Single ‘Louise’ is vanaf vandaag verkrijgbaar. Op 18 mei volgt de videoclip met een bijzondere hoofdrolspeler. Op 24 mei stelt Gers Pardoel ‘De Toekomst Is Van Ons’ voor in 013, Tilburg. Een dag eerder is het album al te verkrijgen via iTunes, op Bol en via de platenzaken. Hierna stort Gers zich op het festivalseizoen om in het najaar langs de podia te gaan met het nieuwe materiaal.

Binnenkort volgt de tracklist en pre-order link van De Toekomst Is Van Ons.