Debuutalbum Ares Verschijnt Op 3 Oktober

Op 4 oktober releast Ares zijn debuutalbum ‘Road Trip’ in Mezz Breda. Een dag eerder is de plaat verkrijgbaar op iTunes, streaming platforms en in de platenzaken. De kaartverkoop voor de release is per direct gestart via www.mezz.nl en de kassa van Mezz.

//www.youtube.com/embed/LNG9uoLsMDw

Na twee succesvolle EP’s dropt rapper Ares op 3 oktober zijn eerste album ‘Road Trip’. Het album wordt voorafgegaan door een nieuwe single en videoclip. Road Trip is sinds 2012 in de maak en is de apotheose van de ontwikkeling van de mc uit Oosterhout.

De carrière van Ares is in een stroomversnelling geraakt sinds hij de finale van BNN's The Next MC behaalde. Daarnaast is hij live te horen geweest op 3FM, SlamFM en zelfs Radio 1 en werd hij genomineerd voor een State Award voor beste nieuwkomer. Recent stond hij in voorprogramma’s van tieneridool Cody Simpson en wereldster Wiz Khalifa.

Zowel Ares’ eerste single ‘Regenboog’ als de eerste EP ‘Zolang De Wereld Draait’ zijn goed ontvangen en hebben de jonge mc eind 2013 een deal bij Top Notch opgeleverd. Dankzij optredens op onder andere Mundial, De Wereld Draait Buiten en Woo Hah heeft ook het grote publiek kennis mogen maken met het talent van Ares, want live staat hij meer dan zijn mannetje. Bovendien is hij door 3voor12 en OOR uitgeroepen tot één van de grote beloftes voor 2014.

Die voorspelling maakt hij waar, want in afwachting van zijn debuutalbum ‘Road Trip’, wint Ares nu al iedereen voor zich met de EP ‘100.000 Plekken’. De EP heeft op de dag van release al de eerste plek in de iTunes Hiphop/Rap charts bereikt en is door 3voor12 getipt als “Hollandse Nieuwe van de Maand”. Met de komende optredens tijdens o.a. Appelsap en Solar en uiteraard met de release ‘Road Trip’ belooft de ster van Ares alleen nog maar verder te rijzen.

Om dit heuglijke moment te vieren, is er op zaterdag 4 oktober een releaseparty in Mezz, Breda. De kaartverkoop voor deze releaseparty - uiteraard inclusief optreden van Ares zelf - is per direct gestart via de website en de kassa van Mezz.

Kijk voor meer informatie over Ares op www.aresroadtrip.tumblr.com en op Facebook.

De EP 100.000 Plekken is nog steeds verkrijgbaar:

Ares - 100.00 Plekken EP
iTunes
Spotify
Deezer
Google Play
Youtube