Sbmg Releast Mixtape Op 20 September Tijdens Clubnacht Encore

Op 20 september verschijnt de langverwachte ‘Money en Gang en’ mixtape van SBMG met een presentatie tijdens Encore in de Melkweg. De groep maakte dit bekend met de video bij de titeltrack die nu te zien is. De clip van ‘Money en Gang en’ is tijdens een bezoek aan Suriname geschoten door DroVideo.

//www.youtube.com/embed/0RKuhcZd8dw

De ‘Money en Gang en’ mixtape bevat 17 gloednieuwe tracks plus de Oeh Na Na Heyzee remix met D-Double, Rosco, Ares, BKO en Lange Frans. Op de mixtape staan verder gastbijdragen van Bokoesam, MocroManiak, Emms (Broederliefde) en Rello. De tape is gemixt door DJ Drivah, hosting is in handen van Hashtagdieboys.

Iedereen die op 20 september naar Encore gaat krijgt naast een optreden van SBMG de mixtape gratis mee naar huis. Daarnaast zal de tape beschikbaar komen als download en verschijnen de losse tracks op Spotify en iTunes.

Encore is dé wekelijkse clubnacht voor liefhebbers van hiphop, R&B en verwante muziekstijlen! Het hele spectrum van hiphop en R&B komt voorbij; van de laatste releases, bekende classics tot de vergeten pareltjes gemixt met verwante muziekstijlen als dubstep, dancehall en moombahton.

De leeftijdsgrens voor Encore is 18 jaar