The Partysquad Presenteert 16 April De 'badman Rave Ep'

Het dynamische duo the Partysquad is weer terug van weggeweest. Na hits zoals 'Wat wil je doen dan', 'Stuk' en 'Ik ga hard'  zijn de twee DJ/Producers niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap. Vanaf 2009 zijn de heren wat meer gaan flirten met diverse subgenres uit de dance-scene. 

De flirt begon in 2009 toen the Partysquad experimenteerde met reggae op de “Hollertronixx #10”  EP die uitkwam via Mad Decent. Daarbovenop ging the Partysquad samenwerken met Major Lazer wat resulteerde in “The Original Don”. De track is een combinatie van reggae en hardstyle/gabber. Door dit succes is het duidelijk geworden dat de wereld hongerig is voor meer.

Voor deze EP heeft the Partysquad de stijl van "The Original Don" doorgetrokken. In dit project (bestaande uit zes tracks) moet de 'Badman Rave EP'  de wereldwijde dansvloeren gaan overnemen. Als deze stijl gedefinieerd zou kunnen worden, kan dat alleen met de volgende woorden: crazy electro, gabber, hardstyle, Dutch, tropical en andere innovatieve stijlen.

De nieuwe EP van the Partysquad zal op 16 april verschijnen. Deze EP zal in Amerika verschijnen onder Mad Decent. Top Notch zal de EP uitbrengen in de Benelux. Omdat dit nog even duurt hebben we een gratis nummer van de EP in de aanbieding voor je. Download de track ‘Lighterman’ van the Partysquad’s aankomende EP door hier te klikken.

TRACKLIST ‘Badman Rave EP’

1. Go Down Low
2. Badman (ft Alvaro)
3. Gunshot (ft Baskerville)
4. Lighterman
5. Pullup 2012 (ft Punish)
6. Soundbwoy ya dead