Albumtour Ronnie Flex & Deuxperieince band dit najaar door Nederland

Albumtour Ronnie Flex & Deuxperieince band dit najaar door Nederland

Een van de meest gestreamde artiesten op Spotify, meer dan 250 miljoen views op YouTube, drie nummer 1-hits, diverse platina platen, twee hits in Duitsland en Oostenrijk, shows op Pinkpop en Lowlands, een uitverkochte tour én een eigen show in Ahoy: niemand kan meer om Ronnie Flex heen! Dit najaar tourt hij door Nederland samen met de Deuxperience Band om op te treden in Nijmegen, Tilburg, Den Haag, Utrecht en Groningen.


Ronnie Flex is een man met een missie: de meest betekenisvolle muzikant van zijn generatie worden. Tijd om achterover te leunen en te genieten van zijn succes is er niet, want als muzikant blijft hij vernieuwen en groeien. Momenteel legt hij met producer Boaz van de Beatz de laatste hand aan zijn album, waarvan de singles 'Energie’ en ‘Plek als dit' inmiddels de dubbelplatina status hebben behaald. Ronnie heeft een groot gedeelte van dit album ook zelf geproduceerd.

Ook op het podium is zijn muzikale groei terug te zien. Samen met kunstenaarscollectief Deuxperience tourde hij dit jaar langs verschillende poppodia en trapte hij af op Noorderslag. Hier zien we een hele andere kant van Ronnie Flex, waarbij hij zich laat inspireren door zijn Caribische roots. Ondersteund door twee fantastische achtergrondzangeressen en zijn eigen instrument ‘autotune’ wordt rauwheid vervangen door dansbaarheid en is stilstaan geen optie. Of zoals hij zelf zegt in het NRC: “Uiteindelijk wil ik gewoon een salsa-zanger zijn. Ik wil dat iedereen al gaat dansen zodra ik het podium op kom”. Deze show is genomineerd voor een 3FM Award voor beste Live Act.

Dit najaar is deze albumtour exclusief te zien in slechts 5 poppodia in Nijmegen, Tilburg, Utrecht, Den Haag en Groningen. Kaarten voor zijn shows zijn verkrijgbaar via de desbetreffende poppodia en kosten 15 euro per stuk plus eventuele servicekosten.

Overzicht tourdata:
10 november – Doornroosje, Nijmegen
17 november – 013, Tilburg
2 december – Paard van Troje, Den Haag
15 decmber – TivoliVredenburg, Utrecht 
29 december – Oosterpoort, Groningen