Belgische zanger Wally debuteert bij Top Notch

Belgische zanger Wally debuteert bij Top Notch

Vandaag debuteert zanger Wally, de nieuwe Belgische signing van Top Notch, met zijn single ‘Misère’. De als Wouter Immers geboren Vlaming speelt in de band van Tourist LeMC en was al te horen op zijn grote hit ‘Horizon’. Wally’s eerste solosingle ‘Misère’ heeft ook een prachtige videoclip gekregen.

//www.youtube.com/embed/uI_xv7Pc6Bk

De Antwerpenaar zou je een laatbloeier kunnen noemen. Wally speelde jaren in bands voordat hij nu op 32-jarige leeftijd op eigen benen gaat staan. “Ik voel mij er enorm dankbaar bij dat ik de kans nu krijg om dit zelf te kunnen doen. De afgelopen jaren hebben me vooral veel ervaring bijgebracht. De fantastische reactie van het publiek op de optredens en liedjes hebben mij geprikkeld om mijn eigen project te starten.” Aldus de zanger.

Ik wil niet liegen
Leven is te zielig
Zet ik liever de feiten naar mijn hand
Want de wereld hier, slecht in de papieren
Ik zie gieren en kadavers op het strand

“Ik heb het geluk om te kunnen werken met super getalenteerde muzikanten. Van een flamencogitarist tot hiphopproducers, maar ook invloeden uit grunge, folk en noem maar op. Voor mijn gevoel hebben we met deze mix iets unieks gemaakt. Ik kijk er naar uit om dit allemaal live te brengen.”

Sinds 2015 begon Wally op te treden aan de zijde van Tourist LeMC, door hem te voorzien van backing vocals en begeleiding op gitaar. De grootste kennismaking met zijn stem is uiteraard de grote hit ‘Horizon’ waar hij het refrein voor zijn rekening nam. De platina-singlebehaalde een record in de Vlaamse Ultratop 50 door 20 weken op nummer 1 te staan, werd bij Radio 2 verkozen tot Beste Nederlandstalig Lied en ontving een nominatie bij de MIA’s 2017 voor Hit van het Jaar. Na twee jaar in deze achtbaan, begon te kriebelen om aan een eigen project te werken. Beluister nu single ‘Misère’ en verwacht de komende tijd meer moois van deze Belgische belofte.

Wally - Misère 
Spotify: http://bit.ly/miserespot
iTunes: http://bit.ly/miseretune
Deezer: http://bit.ly/deezmisere
Apple Music: http://bit.ly/deezmisere
Youtube:
http://bit.ly/wallymisere