Boef te gast in tiende talkshow hitvloggers Supergaande

Boef te gast in tiende talkshow hitvloggers Supergaande

De controversiële rapper en vlogger Boef is te gast in de tiende aflevering van de Supergaande Talkshow. Eind 2016 zijn Qucee en Nesim van Supergaande de samenwerking aangegaan met Top Notch voor een talkshow op hun populaire Youtubekanaal. Na nieuwswaardige afleveringen met onder meer Tim Hofman, Appa, SBMG, Monica Geuze, Kalvijn en Lijpe is bij de tiende aflevering niemand minder dan Boef een uur lang te gast. 

Vanavond om 19:00 op het @supergaande kanaal!

Een video die is geplaatst door Top Notch (@topnotchnl) op

In dit uur spreken de mannen van Supergaande met Boef onder meer over de rechtzaak tegen hem, die hem woensdag een taakstraf opleverde. Het leven vóór muziek, zijn criminele carrière en wonen in Frankrijk. Zijn optreden in RTL Late Night komt aan bod, het plan om een eigen label te starten en de toekomst van zijn vlogs wordt besproken. 

Supergaande is een populair Youtube kanaal van Nesim Najih en Qucee met bijna een kwart miljoen abonnees. In hun video’s zie je interviews en items met een breed scala aan onderwerpen en personen. Met meer dan dertig miljoen views zit Supergaande aan de absolute top van online entertainment en weten zij al maandenlang regelmatig de actualiteit te beheersen. De Supergaande Talkshow gaat na deze tiende aflevering natuurlijk gewoon door met elke week op vrijdag om 19:00 een nieuwe aflevering met spraakmakende en actuele gasten.