Broederliefde verrast met nieuw album ‘We Moeten Door 2’

Broederliefde verrast met nieuw album ‘We Moeten Door 2’

Een maand geleden was Broederliefde daar opeens weer: ‘Hoe Je Bent ft. Frenna’ verscheen plotseling en schoot meteen naar nummer 1 in de Nederlandse single-chart. Met exact hetzelfde mysterieuze karakter komt de Rotterdamse groep vandaag uit het niks met een gloednieuw album. De opvolger van We Moeten Door,deel twee. De release van de nieuwe plaat gaat gepaard met het verschijnen van een verse videoclip geschoten door Paperclips voor de track ‘Tizora’.

Broederliefde heeft een ontzettend succesvol aantal jaren achter de rug: hun album ‘Hard Work Pays Off 2’ stond een recordtijd op nummer 1 in de albumcharts, ze stonden op mainstage Pinkpop, deze maand stonden ze nog mainstage Concert At Sea, hun album ‘We Moeten Door’ ging goud mede dankzij de nummer-1 hit ‘Officieel’ en ze staan in september in de grootstezaal van hun eigen stad, de Ahoy. ‘We Moeten Door’ was een album waarop de jongens reflecteren en stilstaan bij de ups & downs van hun succes, ‘We Moeten Door 2’ is juist een vooruitblik met de focus op nóg meer succes en volwassenwording. Op de nieuwe plaat zijn gastbijdragen te horen van o.a. Ronnie Flex (‘Kriebels’), Afrojack (‘Lost’), Glennis Grace (‘Glad Ijs’) en meer. Ook de vaste producers van de groep zijn te horen op het album waaronder Soundflow en Jimmy Huru, maar ook hitproducers Reverse (‘WaarWacht Je Op’) & Spanker (‘Tizora’).

Deze zomer is Broederliefde live te zien bij Rotterdam Unlimited, Solar, Dutch Valley en Latin Village. Als klap op de vuurpijl staat Broederliefde zaterdag 22 september in de Ahoy, haal je kaarten via http://www.broederliefdeinahoy.nl/ Moeten Door 2’ is nu overal te streamen.

Tracklist ‘We Moeten Door 2’

1. Mindf*ck ft. Royki (Prod. Frnkie)

2. Sende (Prod. Jimmy Huru)

3. LaLaLaLaLa (Prod. Sam Breez & Quinten Fortis)

4. Hoe Je Bent ft. Frenna (Prod. Soundflow)

5. Spontaan (Prod. Frnkie)

6. Anders (Prod. Jimmy Huru)

7. Glad Ijs ft. Glennis Grace (Prod. Soundflow)

8. Waar Wacht Je Op (Prod. Reverse)

9. Tizora (Prod. Spanker)

10. Kriebels ft. Ronnie Flex (Prod. Jimmy Huru)

11. 2Much (Prod. YSBeatsz & Franco III)

12. Nightvision (Prod. Soundflow)

13. What’s The Key ft. Josylvio (Prod. Frnkie)

14. Niet Meer Terug (Prod. Stiekz)

15. Lost ft. Afrojack (Prod. Afrojack)