Cho, Lucky Fonz III en Sef naar Utrecht voor 2e ‘Videoclips Live’

Cho, Lucky Fonz III en Sef naar Utrecht voor 2e ‘Videoclips Live’

Voor het tweede jaar op rij presenteren Top Notch en het Nederlands Film Festival een bijzondere avond vol livemuziek en videoclips in het Utrechtse TivoliVredenburg. Na een succesvolle eerste editie zullen ditmaal Sef, Lucky Fonz III en Cho hun mooiste videoclips laten zien terwijl ze de nummers live spelen. Een unieke ervaring op groot doek in de Pandora zaal op zaterdag 24 september vanaf 20:00 uur.

Natuurlijk is Youtube onmisbaar geworden voor het zien van de tofste muziekvideo’s. Maar een levensgroot scherm met daarvóór optredens van je favoriete artiesten is pas echt een unieke ervaring. Daarnaast worden de makers van de video’s in het zonnetje gezet, met daarbij korte Q&A’s over de ideeën achter deze korte films.

//www.youtube.com/embed/dgpNsHSFhQQ

Cho

Cho bracht in juni zijn langverwachte debuutalbum uit met bijdragen van onder meer Winne, Willie Wartaal, Hef, Nicole Bus en La Rouge. “Ik ben nog nooit zo eerlijk en open geweest in mijn raps. Knock Knock 3 is echt een luisteralbum geworden met veel muzikale verrassingen. Deze tracks zijn inhoudelijk en fokking eerlijk,” aldus Cho. Van het album verschenen al video’s bij Kan Het Niet Geloven, Ik Mis Je en Popalik.

//www.youtube.com/embed/TfPjyAUYq5U

Lucky Fonz III

Op 5 februari j.l. verscheen ‘In Je Nakie’, het nieuwe Nederlandstalige album van Lucky Fonz III. Op ‘In Je Nakie’ presenteerde Lucky Fonz III zich als een artiest die gemakkelijk smartlappen, hip-hop, folk, drum ’n bass en happy hardcore samen voegt tot een logisch geheel. Met de nieuwe nummers speelt Lucky Fonz III door het hele land en op diverse festivals waaronder Pinkpop. Van het album verschenen video’s als Een Rare Tijd en Was Ik Maar Een Robot.

//www.youtube.com/embed/92QH0tEVT-M

Sef

Het tweede soloalbum van Sef ‘In Kleur’ verscheen ruim een half jaar geleden. Met singles Wakker, Ze Zeggen en 3FM Megahit Toch Houdt Ze Van Mij speelde Sef door het hele land en op diverse festivals. Het enthousiasme blijft alleen maar groeien, dus is Sef de komende tijd op nog veel meer plekken te zien. “Nu ik er flink wat meters op heb zitten, solo in de nieuwe setup, ben ik echt comfortabel tijdens de shows.” Op 29 april verscheen ‘Meer Kleuren’ een nieuwe EP, en tevens uitbreiding van het laatste soloablum van Sef. Met hierop onder meer het nummer Hoogtevrees.

Wanneer: Zaterdag 24 september vanaf 20:00 uur
Waar: TivoliVredenburg
Tickets: www.filmfestival.nl/topnotch