Compilé Complé' van Drs. P via Nijgh & Van Ditmar en Top Notch.

Op 23 april verschijnt 'Compilé Complé' van Drs. P via Nijgh & Van Ditmar en Top Notch. Vier dagen daarna zal Drs. P een Instore geven in de Amsterdamse Concerto. Hierbij zal de doctorandus hoogstpersoonlijk exemplaren signeren van zijn verzameld werk.

Wat? Een instore van Drs. P inclusief signeersessie

Waar? Concerto Amsterdam (Utrechtsestraat 52)
Wanneer? Vrijdag 27 April vanaf 15:30 uur

Compilé Complé
De liedjes van Drs. P (Heinz Polzer) zijn moderne klassiekers: Veerpont (‘Heen en weer’), Dodenrit (‘Troika hier, troika daar’), Knolraap en lof, schorseneren en prei. Ze blinken uit door een fabelachtige tekstbeheersing en onverwachte muzikaliteit. 

Met Drs. P Compilé Complé verschijnt het complete muzikale oeuvre van de Nederlandstalige Zwitser in een schitterende uitvoering: een prachtig boek met acht cd's waarop bijna tweehonderd door de Drs. zelf gezongen liedjes staan!

Ode aan Drs. P
Op maandag 23 april wordt Drs. P Compilé Complé gepresenteerd in De Kleine Komedie. Een avond vol muziek van Drs. P met onder anderen Pepijn Lanen (van De Jeugd van Tegenwoordig), Herman Finkers, Erik van Muiswinkel, Mylou Frencken, Lucky Fonz III, Gerard Cox, Roosbeef en vele anderen.

Bekijk de line-up en flyer via deze link. Voor meer informatie zie: www.dekleinekomedie.nl.
De compilatie is nu al te bestellen op Bol.com en op de website van Plato.