Deventer zanger Paul Sinha tekent bij Top Notch

Deventer zanger Paul Sinha tekent bij Top Notch

Vandaag deelt de nieuwste Top Notch signee zijn eerste track. Zanger Paul Sinha (Deventer, 1996) releast tevens de video bij het nummer ‘Weekje Tenerife’. Paul begon op jonge leeftijd met het schrijven van tracks. Eerst als rapper, maar de laatste jaren ligt de focus meer op zang. Zijn persoonlijke teksten combineert Paul Sinha (zeg: “sinna”) met dansbare muziek, die hij sinds enkele maanden zelf produceert. Maar dat houdt hem niet tegen veelvuldig samen te werken. De komende tijd zal duidelijk worden wat voor muzikaal plaatje dat oplevert, maar nu eerst….een WEEKJE TENERIFE.

Op zijn zestiende deelt Paul Sinha zijn eerste tracks en besluit hij mee te doen aan een talentenjacht, die hij wint. Hij komt al snel in contact met Purp (Burak Sagir) en na een aantal samenwerkingen besluiten de twee hun krachten te bundelen en ontstaat er het duo Vans ’n Purp. Samen beginnen ze een studie aan de Herman Brood academie en brengen ze een EP uit. Na een periode van samenwerking gaan de twee nu solo. Bij Paul maakt het rappen steeds vaker plaats voor zang, ook duikt hij dieper in het produceren van beats en is hij vaak verantwoordelijk voor het geheel van zijn songs. “Ik zat met de producers waar ik mee werkte steeds vaker niet op één lijn. Ik wilde meer muzikale vrijheid en ben zelf in het produceren gedoken. Dat heeft me heel veel geleerd over de structuur van liedjes en wat mij eigen maakt.”

De komende tijd volgen diverse tracks, video’s en een video-portret. Maak kennis met Paul Sinha en geniet van dit Weekje Tenerife.

//www.youtube.com/embed/ji4QuN8rP9o

Paul Sinha - Weekje Tenerife
Spotify: http://bit.ly/weekjespot
iTunes: http://bit.ly/weekjetunes
Deezer: http://bit.ly/deeztenerife
Apple Music:
http://bit.ly/paulappel

//www.youtube.com/embed/ji4QuN8rP9o