Een Job, Joris & Marieke ode

Een Job, Joris & Marieke ode

Onze bevriende animators en clipmakers Job, Joris & Marieke maakten kans op een fucking Oscar voor hun korte film 'A Single Life'. Ze grepen naast de prijs en vijf dagen later zijn wij er nog goed ziek van. Daarom willen we ze graag nogmaals in het zonnetje zetten met de tofste clips die ze voor onze artiesten hebben gemaakt.

Laten we beginnen met die te gekke korte film van ze, de trailer. 'A Single Life' draait om een vinylplaatje met wel heel bijzondere krachten. In het liedje zelf hoor je Pien Feith. Hiermee grepen de drie dus nipt naast een Oscar.

//www.youtube.com/embed/vMVdct8fhME

Voor Gers Pardoel maakten Job, Joris & Marieke de grandioze video voor 'Ik Neem Je Mee'. Het nummer uit 2011 is niet alleen het succesvolste Nederlandstalige lied ooit, het is ook de best bekeken Nederlandstalige muziekvideo in de historie van de videodienst. Ruim 17,5 miljoen views heeft de clip al.

//www.youtube.com/embed/UyTazPPWIKk

Voor Fit maakten ze de stemmige video bij het liedje 'Duurt Te Lang'.

//www.youtube.com/embed/IscOIrEvkR0

Met Rico & A.R.T. gingen Job, Joris & Marieke een bijzondere samenwerking aan. Maar liefst drie video's maakten ze bij het album 'Irie'. Bekijk ze hieronder.

//www.youtube.com/embed/q7EyZaHGsoo
//www.youtube.com/embed/AF4DMkT-mKk
//www.youtube.com/embed/J06fVIRed80

Tot slot een andere korte film van de drie: MUTE. MUTE is een film over een wereld bevolkt door mensen zonder mond, dit gegeven leidt uiteraard tot onhandige situaties, maar gelukkig geeft een bloederig ongeval hun leven een andere wending. Alle stemmen in de film werden ingesproken, of eerder ingeschreeuwd, door Fresku.

//www.youtube.com/embed/WoJhnRczeNg