FeestDJRuud en Jebroer Duizend Nachten onderweg

FeestDJRuud en Jebroer Duizend Nachten onderweg

Vandaag verscheen de nieuwe single van het feestfenomeen FeestDJRuud. Het beest 'Duizend Nachten' is een samenwerking met rapper Jebroer, Cartiez en zanger Mafe. Bij het nummer zie je nu een spectaculaire, romantische maar bovenal hilarische videoclip.

//www.youtube.com/embed/QfnRC8YYp74

FeestDJRuud is een van de populairste DJ's van Nederland. Hij brak de afgelopen jaren door in het livecircuit, op de festivals en met hits als 'Gas Op Die Lollie', 'Door Tot Het Einde' en de hit 'Weekend' met Sjaak en Kraantje Pappie.

Inmiddels bijgekomen van een record aantal optreden tijdens het jaarlijkse carnaval vond FeestDJRuud het hoog tijd voor nieuwe muziek. 'Duizend Nachten' is een typisch feestiaanse ratjetoe van stijlen. Van happy hardcore, met snelle raps van Jebroer en Cartiez, trap-invloeden tot een catchy refrein van het jonge talent Mafe.

Jebroer, bekend als lid van Nouveau Riche en zijn album Gouden Tranen scoort op dit moment een grote hit in Belgie met de file-hit 'Banaan'. Hij speelt dit jaar op Pinkpop en heeft een volle agenda met festivals in Nederland en België. Cartiez en Mafe zijn aan het doorbreken in de slipstream van Ronnie Flex. Na deze nieuwe hit met FeestDJRuud zal niemand meer om ze heen kunnen.

Ook het nieuwe festivalseizoen zal FeestDJRuud weer menig weide onveilig maken. Zo staat hij onder meer op het Solar Weekend Festival, Summer Festival (BE), Zwarte Cross, Mysteryland, Defqon en Tomorrowland (BE). Ook is Ruud te zien in het programma 'De Winter Voorbij' met Jan Smit & Nick en Simon.