Frenna scoort #1 hit met ‘My Love’

Frenna scoort #1 hit met ‘My Love’

Zojuist is bekend geworden dat ‘My Love’, de hitsingle van Frenna ft. Emms & Jonna Fraser, deze week naar de hoogste positie van de GfK Single Top 100 is geklommen. Naast de hoogste positie voor My Love zijn de volgende albumtracks in de lijst te vinden Wasteman (#11), Paraplu (#17), OMW (#24), Longtime (#51), Openbaar (#78), Away (#82), Plug (#90), Geblessed (#100). In totaal staat Frenna nu met 12 tracks in de Top 100. Deze feestweek wordt afgesloten met een #4 chartentry van het album Geen Oog Dichtgedaan.

//www.youtube.com/embed/w_urzbMTCg4

Afgelopen maandag 7 november verscheen dan eindelijk het debuutalbum van Frenna. Het album van de SFB voorman is ‘Geen Oog Dichtgedaan’ gedoopt. Op het album staan samenwerkingen met de andere leden van SFB, met Jonna Fraser, Emms van Broederliefde, Jayh, Eves en Rabby Racks. In aanloop naar het album is een driedelige documentaire geschoten.

Single My Love is op Spotify alleen al nu meer dan acht miljoen keer gestreamd, al bijna even vaak bekeken op Youtube en wordt gedraaid op vrijwel alle radiostations en clipzenders. Het nummer begon als solotrack van Frenna en is in die versie tevens toegevoegd aan de tracklist van ‘Geen Oog Dichtgedaan’.

Tracklist ‘Geen Oog Dichtgedaan’:

1. Paraplu Ft. KM & Eves
2. Check Ft. Rabby Racks & Priceless
3. My Love Ft. Jonna Fraser & Emms
4. Longtime
5. Wasteman Ft. Jandro & Priceless
6. OMW Ft. Jonna Fraser
7. Geblessed
8. Plug
9. Away Ft. Jandro
10. Openbaar Ft. KM & Jayh
11. Benz
12. Stappen In Die Range Ft. Jandro
13. Medicijn
14. Don Ellie Outro
15. My Love (Solo)
16. Bleed 4 De Fam Ft. SFB