Fresku releast 'Mijn Zoon'

Fresku releast 'Mijn Zoon'

Vandaag heeft Fresku de track ‘Mijn Zoon’ uitgebracht. Hij schreef het nummer voor zijn zoon Rayaan, die begin juli dit jaar werd geboren en een paar dagen later met spoed werd opgenomen in het ziekenhuis waar hij voor zijn leven moest vechten. Op zijn Instagram riep Fresku zijn volgers op te bidden voor zijn zoon. Inmiddels gaat het beter met Rayaan, hij is buiten levensgevaar en is thuis bij zijn ouders en zussen. In de tijd dat hij vechtte voor zijn leven schreef Fresku de track over Rayaan getiteld ‘Mijn Zoon’.

//www.youtube.com/embed/4A1jdhJVRhY

Het gezin verbleef tijdens de kritieke dagen van Rayaan in een Ronald McDonald huis en heeft daar veel steun aan gehad. Alle opbrengsten van de het liedje zullen daarom worden gedoneerd aan het Ronald McDonald Kinderfonds.

Fresku: “De afgelopen weken hebben mijn fans, vrienden en familie mij veel liefde gegeven voor mijn zoon. Ik wil iedereen bedanken hiervoor. Gelukkig gaat het alweer een stuk beter met Rayaan en vecht hij heel hard voor een mooie toekomst. Op een moment dat je de gezondheid van je zoon in de handen van de doctoren moet leggen, is het fijn om 24/7 in de buurt te kunnen zijn. Wat moeilijk is omdat ik twee andere prinsesjes heb die ook rust aandacht en liefde nodig hebben. Deze mogelijkheid heeft het Ronald McDonald-huis ons geboden. Door de rust die het Ronald McDonald Fonds mij en mijn gezin bracht kon ik mijn pen laten spreken. De volgende ochtend was dit liedje ‘Mijn Zoon’ daar.”