Glen Faria (MC Fit) presenteert nieuwste single op Nederlands Film Festival

Glen Faria (MC Fit) presenteert nieuwste single op Nederlands Film Festival

Aanstaande zondag 27 september bundelen Top Notch en het Nederlands Film Festival de krachten met het programma Videoclips Live. Vanaf 20:30 uur kun je in de Utrechtse zaal TivoliVredenburg genieten van een heel bijzondere avond in het kader van de mooiste videoclips.

Fresku, Cho, Feis, Akwasi en Glen Faria zullen daar live te horen zijn met speciale aandacht voor de bijbehorende videoclips. Interviews met de makers, de artiesten en natuurlijk veel livemuziek.

Extra bijzonder wordt de live clipprimeur van de nieuwste single van Glen Faria. De zanger/rapper die ook bekend is als (MC) Fit en als groepslid van Flinke Namen heeft het afgelopen anderhalf jaar hard gewerkt aan zijn tweede soloalbum. Hier zul je de komende maanden zeker meer over horen. Zondag laat hij de prachtige beelden zien die horen bij zijn eerste single ‘Zij Weet Het’. De clip is geschoten in Zuid-Afrika door videomakers Since ‘88.

De kaartverkoop voor Top Notch X NFF: Videoclips Live loopt via de site van het filmfestival. Voor maar € 9,50 geniet je van optredens van Fresku, Cho, Feis, Akwasi en Glen Faria en de mooiste clips van het jaar.

DUS!

27 september
Top Notch X NFF: Videoclips Live
TivoliVredenburg Pandora
Aanvang: 20:30 uur
Tickets: € 9,50
Kaartverkoop via