Gouden plaat voor Typhoon in DWDD

Gouden plaat voor Typhoon in DWDD

Zojuist ontvingen Typhoon en band live in De Wereld Draait Door een gouden plaat voor de verkoop van meer dan 20.000 exemplaren van het album ‘Lobi Da Basi’. De laatste uitzending van DWDD van dit seizoen stond geheel in het teken van Lobi (Liefde).

Sinds de release afgelopen juni van het breeduit bejubelde album, stond de wereld van Typhoon op zijn kop. De plaat bracht hem op vele tientallen festivals, leverde hem Edisons, een 3FM Award, 3VOOR12 Award en uitverkochte clubshows op. Typhoon speelde ook in België, Suriname en was de Nederlandse ambassadeur van Record Store Day 2015. Lobi Da Basi is in minder dan een jaar tijd meer dan 20.000 keer verkocht. Opvallend veel fysieke cd’s en vinyl, met het kleurrijke artwork van Jay Sunsmith, sieren nu platenkasten en pick-ups.

Typhoon sluit dit jaar zijn zegereeks met album Lobi Da Basi op passende wijze af. Op 11 december staat hij met zijn titanenband en diverse verrassingen in de Heineken Music Hall. De show is het slot van de Lobi Da Basi optredens. Typhoon: “We gaan Lobi Da Basi echt thuisbrengen. Ik wil de warmte, de diepte en het feest in deze nummers extra gaan benadrukken. Juist in december!”. Er zijn nog kaarten voor dit bijzondere slotevent verkrijgbaar.

Zondag 14 juni speelt Typhoon met zijn titanenband op de 3FM Stage van Pinkpop.

11 december 2015

3FM Presents... Typhoon - Lobi Da Basi
Heineken Music Hall
Zaal open: 18:30 uur
Aanvang: 19:30 uur
Tickets: 29,50 (excl servicekosten)
Voorverkoop is nu van start via Ticketmaster