HASHTAGDIEBOYS lanceert nieuw Youtube kanaal

HASHTAGDIEBOYS lanceert nieuw Youtube kanaal

HASHTAGDIEBOYS is terug. Na twee jaar stilte keren de heren terug naar het Youtube-landschap met een nieuwe reeks video’s. Per vandaag is er elke week een nieuwe video te zien van HASHTAGDIEBOYS. De eerste aflevering WINTERBAE is nu te zien op hun Youtube kanaal. 

//www.youtube.com/embed/PwPfqxS_rpg

Het idee achter HASHTAGDIEBOYS, bestaande uit Benjayh,  Défano Holwijn, Earl Panka, Kans, Richie en Yuki, is ontstaan uit verschillende chillsessies in de keuken van Défano’s huis.”Na het succes op Keek besloten we samen dat het tijd was om een stapje verder te gaan in de online wereld.”, zegt Richie. De video’s van HASHTAGDIEBOYS zijn de ultieme gids voor de Nederlandse jongeren waarin de ongeschreven en geschreven regels worden uitgelegd. Met een flinke dosis humor over uiteenlopende thema’s: van nare thuissituaties tot tips over het overleven van de feestdagen. “Er zijn leefregels binnen onze vriendengroep die ook nuttig kunnen zijn voor anderen. Wij praten er onderling over, dus waarom zouden we dat niet delen met de wereld?”

Abonneer je nu op het Hashtagdieboys kanaal om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s: http://bit.ly/hashtagdieboyskanaal 

Volg Hashtagdieboys
Instagram: instagram.com/hashtagdieboys
Twitter: https://twitter.com/HASHTAGDIE...
Facebook: https://www.facebook.com/HASHT...