I Am Aisha brengt nieuwe EP ‘Wha Gwaan’ uit

I Am Aisha brengt nieuwe EP ‘Wha Gwaan’ uit

Twee jaar na haar laatste EP release brengt I Am Aisha haar nieuwe project ‘Wha Gwaan’ uit. Op deze EP zijn samenwerkingen te horen met Adje, Equalz, Dopebwoy, F1rstman en Josylvio.

In 2013 tekende I Am Aisha bij Top Notch. Eerder bracht ze de ’Hey Boy EP’ (2014) en de ‘Geisha EP’ (2015) uit, waar de platina hit single ‘Zulke Dingen Doe Je’ ft. Dio een onderdeel van is. De afgelopen tijd heeft ze niet stilgezeten. Ze leverde gastbijdragen op tracks van collega artiesten Sevn Alias, Ali B, F1rstman, Lady Bee en schreef voor verschillende artiesten. Daarnaast ontving zij gouden en platina platen voor haar bijdrage op o.a. Love Sensez, Squat en Plus Min.

Wha Gwaan is Patois (Jamaicaans) voor ‘Wassup’ of ‘Hoe gaat het’. De EP heeft deze titel, omdat Aisha en haar vrienden elkaar op die manier groeten. ‘Als je wilt weten hoe het op dit moment met mij gaat en de afgelopen tijd is gegaan, moet je de EP checken. Ik vertel voornamelijk over wat ik heb meegemaakt in mijn eigen relatie die na vijf jaar ten einde is gekomen, maar ook over nieuwe liefde, dating life en wat vrienden/ familie meemaken.’ De onlangs uitgebrachte single ’Goed Genoeg’ ging over die relatie van Aisha die na vijf jaar stuk liep.‘Ik wil met deze EP mijn groei laten zien en laten zien dat Ik iemand ben die de marathon loopt in deze scene. Ik ben er nog en ik blijf nog even.’


Tracklist ‘Wha Gwaan’ 

1. Late Night (prod. Spanker)
2. Jij & Ik ft. Josylvio (prod. Spanker)
3. Goed Genoeg (prod. Spanker & Whiteboy)
4. Guala ft. Adje & Dopebwoy (prod. Architrackz)
5. Bando ft. Equalz (prod. Benn & Paul)
6. Dresscode (prod. Soundflow)
7. Nobody Likes Us ft. F1rstman (prod. Whiteboy)
8. No Love (prod. Spanker)