Idaly releast ‘NU’

Idaly releast ‘NU’

Vandaag verschijnt de ‘NU’ EP van Idaly. De productie ligt volledig in de handen van Reverse en Garrincha. Voor zijn nieuwe project werkte Idaly met Jonna Fraser, Bokoesam, 3robi, Cartiez, Abigail Johnson en Cho. Tevens is de video van 'Verdient' nu te zien op Youtube.

//www.youtube.com/embed/JLrKsiV_Y4o

“Ik heb me gerealiseerd dat nu het enige moment is wat echt telt. Vandaar dat ik met die naam ben gekomen”, aldus Idaly. In 2016 bracht Idalyzijn eerste wapenfeit, de EP ‘Eindelijk’, uit bij Top Notch. Met ‘NU' wilt de rapper vooral zijn groei laten zien aan het publiek. “Ik wil vooral laten horen dat ik meer verschillende muziek maak dan mensen al van mij kennen en dat hoor je op deze EP terug”.

Tracklist NU
1. Wow (prod. Reverse & Garrincha)
2. Willen Jou Zijn ((prod. Reverse & Garrincha)
3. Is Dat Jou Bitch (prod. Reverse & Garrincha)
4. Moodswings ft. Cartiez (prod. Reverse & Garrincha)
5. Relax (prod. Reverse & Garrincha)
6. Bewegen ft. Jonna Fraser (prod. Reverse & Garrincha)
7. 1087 ft. 3robi (prod. Reverse & Garrincha)
8. Shawty ft. Bokoesam (prod. Reverse & Garrincha)
9. Voor Je Deur ft. Jonna Fraser & Cho (prod. Reverse & Garrincha)
10. Verdient (prod. Reverse)

Idaly heeft allesbehalve stilgezeten dit jaar. De rapper tourde dit jaar mee als support act voor Jonna Fraser’s Jonathan tour en Bokoesam’s Turn Tour. Daarnaast stond hij op de projecten van o.a. Dio, Hef & Murda, YOUNGBAEKANSIE en Bokoesam. Maar nu is het eindelijk tijd voor zijn eigen werk. ”Vanaf nu gaan jullie alleen maar meer horen. Er liggen nu al zoveel nieuwe tracks. In de loop van 2018 moet er weer een nieuw project aankomen”.

Begin 2015 ging Idaly met een grote groep collega’s mee naar Schiermonnikoog waar gezamenlijk het album New Wave werd opgenomen. Hij is onder meer te horen op Hoog/Laag, No Go Zone en Goonies & Hoolies. Met het collectief stond Idaly onder meer op Appelsap en Lowlands en won hij de Popprijs en diverse Edisons.

‘NU’ is nu overal beschikbaar.

Idaly - Nu

Spotify: http://bit.ly/nuspot

iTunes:  http://bit.ly/nuitunes

Deezer:  http://bit.ly/nudeezer

Apple Music: http://bit.ly/nuitunes