James Watss releast debuut-EP ‘Patience’

James Watss releast debuut-EP ‘Patience’

De Amsterdamse zanger James Watss (21) brengt vandaag zijn debuut-EP uit bij Top Notch. De Patience EP is het resultaat van een maandenlange samenwerking en zoektocht naar de juiste sound en liedjes; een introductie van de veelzijdige eigenheid van dit jonge talent. De eerste single ‘Laten Gaan’ bereikte binnen no time 1 miljoen views op Youtube, daarna volgde de single ‘Girl’, beide clips geschoten op het eiland Curacao. Vandaag volgt hij dezen op met de video voor ‘Rennen Voor Jou’.

James Watss’ naam zingt al een tijdje rond in de Nederlandse scene, letterlijk en figuurlijk. Zo stond hij op de Maatje 45 EP van Jonna Fraser (2014), deed hij vorig jaar een Pickup Sessie met Cho en Hef, ook stond hij op het album ‘De Man’ van Dio en het laatste album ‘13’ van Hef. Echter begon het voor hem bij een digitale ontmoeting met Cho. Deze rapper zag zijn kunnen in een kort filmpje en de twee zaten diezelfde dag al in de studio. James Watss mocht vervolgens aan Cho’s Knock Knock 2 tape meewerken.

Vandaag verschijnt de Patience EP en kan je alvast in de stemming komen voor de releaseparty van James Watss. Hij zal op 25 november in Club Air (tijdens ‘Ketchup’) rond 2 uur live zijn tracks ten gehore brengen.