Jayh presenteert nieuw album ‘Ik Leef’ op 25 november

Jayh presenteert nieuw album ‘Ik Leef’ op 25 november

Op vrijdag 25 november verschijnt het langverwachte album ‘Ik Leef’ van Jayh. Op dit moment scoort Jayh een grote hit met de single ‘Ballon’samen met SBMG en Broederliefde. Zo heeft het nummer binnen een maand al meer dan 2,5 miljoen streams behaald op Spotify en blijft de track stijgen in de Single Top 100. Ook de Soof 2-soundtrack ‘Jodge Me Niet’ staat al in de top 100.

Jayh brak in 2005 door bij het grote publiek met het nummer ‘Wat Wil Je Doen’ samen met The Partysquad, maar een eigen project liet nog even op zich wachten. Pas in 2008 kwam Jayh met zijn debuut EP/Album genaamd Jayh.nl. Hierna volgde vele samenwerkingen en onderscheiden platen met onder anderen Lange Frans, Dio, Willie Wartaal, Reverse, The Partysquad en recentelijk met Broederliefde en Ronnie Flex. In 2014 bracht Jayh het nummer ‘Mooie Dag’ uit. Deze Nederlandse klassieker is inmiddels meer dan 10 miljoen keer bekeken en is de status dubbel platina al enige tijd gepasseerd.

In de loop der jaren heeft Jayh zijn stempel gedrukt in de Nederlandse muziekscene door in verschillende muziekgenres grote hits te scoren. Denk bijvoorbeeld aan ‘Mijn Alles’, ‘Bobbel’ en ‘Claimen’. Naast zijn eigen tracks kennen de mensen Jayh ook van de vele samenwerkingen. Zo heeft Jayh onlangs nog gastbijdrages op de succesvolle albums van Broederliefde (Zeg Me), Jonna Fraser (Verwijderd) & Frenna (Openbaar) gedaan.

Door al deze muzikale invloeden en bijzondere samenwerkingen, was de keuze voor een even divers album al snel gemaakt. Op ‘Ik Leef’ horen we de veelzijdigheid en creativiteit van Jayh. In aanloop naar de release van het album verschijnt op 18 november de single ‘Volgende Stap’.  

Tracklist ‘Ik Leef’:

1.Ik Leef (prod. Soul Searchin’)
2. Zet ’t Voor Me ft. Jonna Fraser (prod. Project Money)
3. Volgende Stap (prod. Architrackz)
4. Waar Gaat Dit Heen (prod. Project Money)
5. Ballon ft. SBMG & Broederliefde (prod. Dopebwoy)
6. Kill ‘m Niet (prod. Spanker)
7. Special ft. Shanee (prod. Architrackz)
8. Alleen Maar Jou (prod. Soul Searchin’)
9. Loot (SKIT) ft. Sevn Alias (prod. Monsif)
10. Jodge Me Niet x A.S.S (prod. Soul Searchin’)
11. Ken Je Dat ft. Hef (prod. Project Money)
12. Wordt  Niet Beter ft. Tur-G (prod. Architrackz)
13. Blind ft. F1rstman (prod. Jimmy Huru)
14. Hoe Laat ft. Dopebwoy & Lijpe (prod. Monsif)
15. Kan Niet Weg (prod. Jimmy Huru)
16. Einde Van De Reis (prod. Project Money)