Jayh tekent bij nieuw label Avalon/Top Notch

Top Notch is een samenwerking aangegaan met het nieuwe Amsterdamse label Avalon. De eerste signing in deze constructie is zanger en songwriter Jayh. Jaouad “Jayh" Ait Taleb Nasser bracht bij Top Notch al diverse singles en het album 'Jayh Jawson' uit. Zojuist verscheen de nieuwe r&b-single 'Ik Heb Je' met een prikkelende video. Bekijk hem nu hier:

//www.youtube.com/embed/SOL9hWTvE0o

In 2009 tekende Jayh al bij Top Notch. In de jaren daarvoor scoorde hij al diverse hits met de groten uit de vaderlandse hiphop- en r&b scene. Na het debuutalbum trok Jayh zich tijdelijk terug uit de schijnwerpers. Na een periode van bezinning en veel schrijfsessies kwam hij begin dit jaar groots terug met 'Mooie Dag'. Met deze hit stond hij 29 weken in de single top 100, speelde hij in De Wereld Draait Door, bij Giel en tijdens het Kinderprinsengrachtconcert.

Jayh - Ik Heb Je

  1. iTunes: http://bit.ly/ikhebjetunes
  2. Spotify: http://bit.ly/ikhebjefy
  3. Deezer: http://bit.ly/ikhebjezer
  4. Youtube: http://bit.ly/ikhebjetube

Hoog tijd dus voor een nieuwe single en… een album. Aan het laatste wordt nog heel hard gewerkt, maar de nieuwe video 'Ik Heb Je' is nu al wel te zien. De beelden, geschoten door Vigics, vormen een sfeervolle aanvulling bij het sexy r&b-nummer dat de muzikale achtergrond van Jayh verraadt.