Josylvio begint eigen label ‘Hella Cash’, kondigt nieuw album aan en releast eerste single ‘Skittle Stacking’

Josylvio begint eigen label ‘Hella Cash’, kondigt nieuw album aan en releast eerste single ‘Skittle Stacking’

Vandaag brengt Josylvio (25) ‘Skittle Stacking’ uit, de eerste single van zijn nieuwe album ‘Hella Cash’ dat 16 februari uitkomt. De plaat komt uit op zijn eigen gelijknamige label in samenwerking met Top Notch.

//www.youtube.com/embed/jG29vN6aGDc

Josylvio heeft de afgelopen twee jaar een indrukwekkende metamorfose gemaakt van ‘een jongen op de straat’ tot ‘een jongen op het podium’. Vele gouden en platina platen volgden, met als absoluut hoogtepunt het succes van de single Ride or Die. In september 2017 bracht hij de door Esko geproduceerde track uit en belandde binnen een week op de prestigieuze nummer 1 positie in de officiële hitlijst van Nederland. Een prestatie van formaat voor een solo-artiest zonder featurings.

Ondanks al deze successen is de ambitie van Josylvio onverminderd, is hij van plan om de stijgende lijn door te trekken en zijn carrière naar het volgende niveau te tillen. Dit doet hij onder andere door zijn eigen label ‘Hella Cash’ te beginnen waarop hij zijn derde album uitbrengt. “Ik zal altijd blijven werken met Van Klasse. Het is waar ik ben begonnen,” aldus de rapper over zijn vorige label. “Maar ik ben gewoon heel ondernemend en het voelde als het juiste moment om aan mijn eigen muziekimperium te bouwen.” Over de samenwerking met Top Notch: “Ik ben vanaf het begin, sinds Le7nesh, al in gesprek met Kees de Koning. Hij en Top Notch hebben me altijd al willen helpen. Dus de band was altijd goed. Ik wil het allerbeste album van 2018 gaan droppen. Muzikaal zit het al goed, maar dan moet je ook de juiste mensen om je heen hebben.

Stream Josylvio - Skittle Stacking (prod. Esko): https://HellaCashGang.lnk.to/s...