JUICE: Fresku, MocroManiac en nieuw hiphoptalent te zien bij Red Bull Sound Select tour

JUICE: Fresku, MocroManiac en nieuw hiphoptalent te zien bij Red Bull Sound Select tour

Op 23, 24 en 25 mei verzorgen talenten Yung Nnelg, Latifah, Idaly, Rollàn, ANBU en Sammie Sedano het voorprogramma van JUICE in Tilburg, Amsterdam en Rotterdam

Red Bull Sound Select keert terug naar Nederland. Onder de noemer JUICE, naar het gelijknamige album van Fresku en MocroManiac, presenteert het duo als headliner dit jaar drie exclusieve shows. Sound Select zet ook dit jaar weer de schijnwerper op Nederlands’ upcoming talent, gecureerd door TopNotch. De tour begint op dinsdag 23 mei in Tilburg (013), wordt vervolgd op woensdag 24 mei in Amsterdam (A’DAM Toren) en sluit af op donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag) in de Annabel, Rotterdam. Last but not least: iedereen kan deze combinatie van gevestigde en opkomende artiesten kosteloos zien door een ticket te reserveren via redbullsoundselect.com. 

Tijdens de Red Bull Sound Select evenementen treden gevestigde artiesten samen met twee veelbelovende talenten op voor een exclusief klein publiek. Na een succesvolle start vorig jaar met shows van onder andere Clams Casino, Typhoon en Makam wordt het hoofdprogramma dit jaar verzorgd door Fresku en MocroManiac. De rappers hebben onlangs samen het goed ontvangen album ‘Juice’ uitgebracht, met o.a. de track ‘Witlof’. Aan hun de eer om de driedaagse tour te hosten, waarvoor platenlabel Top Notch als voorprogramma zes veelbelovende talenten selecteerde. Dit jaar is de keuze gevallen op Yung Nnelg, Latifah, Idaly, Rollàn, ANBU en Sammie Sedano. De tour start op 23 mei in het Tilburgse 013.

Over RBSS

Red Bull Sound Select is hét wereldwijde platform waar iedereen dagelijks de nieuwste muziek, artiesten en curatoren kan ontdekken. Sound Select is in het buitenland al erg succesvol en sinds vorig jaar in Nederland geïntroduceerd. Naast dat opkomende talenten de kans krijgen om voor een exclusief publiek op te treden, krijgt het publiek ook de kans om nieuwe talenten te ontdekken. Bezoekers kunnen middels een RSVP de show kosteloos bijwonen mits ze op tijd voor de deur staan. Elke RSVP is geldig voor een kaartje. Hierbij geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Programma

23 Mei - 013 (Tilburg)
JUICE: Fresku & MocroManiac
+ Yung Nnelg, Latifah

24 Mei - Toren (Amsterdam)
JUICE: Fresku & MocroManiac
+ Idaly, Rollàn

25 Mei - Annabel (Rotterdam)
JUICE: Fresku & MocroManiac
+ ANBU, Sammie Sedano

Aanvang: 20:00 uur / Reserveer een ticket via redbullsoundselect.com