Kees de Koning en Lunice geven Hiphop lecture

Kees de Koning en Lunice geven Hiphop lecture

In het kader van de Red Bull Music Academy vindt op zondag 18 juni een bijzonder hiphop college plaats voor lokaal muzikaal talent en andere geïnteresseerden.

Kees de Koning, neemt plaats op de bank in de Red Bull Studios Amsterdam en deelt zijn kennis en visie.. Hoe ziet De Koning de toekomst van Top Notch en is er inderdaad geen grens…? Daarnaast geeft ook Lunice deze dag een exclusief college in de studio. De voormalig b-boy en Canadese DJ/producer Lunice vormt met Hudson Mohawke het elektronische trap duo TNGHT. Samen veroverden ze de wereld in 2012 met de experimentele trap ‘TNGHT’ EP, waarvan Higher Ground een dampende dansvloervuller werd.

On tour met Madonna, hij werkte aan Kanye Wests "Blood On The Leaves" en hij maakte tracks voor o.a. Azealia Banks en Rick Ross. Collaboraties met zeker niet de minste, maar waar droomt hij nog van? Daarover vertelt hij uitgebreid tijdens een Academy lecture, inclusief Q&A.
De lectures vinden plaats in de Red Bull Studios Amsterdam, van 13:00 tot 16:30 uur, aanmelden voor kan via deze link (let op, aantal plaatsen is beperkt).


Red Bull Music Academy concert
Aansluitend hierop wordt van 19:00 tot 23:00 uur in de Melkweg een RBMA concert gehost, met Lunice, Jarreau Vandal en Jameszoo. Een line-up die de muzikale diversiteit waar de Red Bull Music Academy voor staat, perfect reflecteert. Kaarten voor de show zijn hier te krijgen.