Lijpe en D-Double maken Nederlandse soundtrack van Ghost Recon® Wildlands

Lijpe en D-Double maken Nederlandse soundtrack van Ghost Recon® Wildlands

De populaire rappers Lijpe en D-Double hebben de krachten gebundeld om in opdracht van Ubisoft en Top Notch de soundtrack te verzorgen van de populaire nieuwe game Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands. Het 6e deel van deze bekende videogame-serie speelt zich ditmaal af in Bolivia, waar de geheime Amerikaanse Ghost Recon-unit het grootste drugskartel ter wereld moet uitschakelen. Zowel Lijpe als D-Double voelden zich geïnspireerd om de perfecte soundtrack te schrijven voor deze spectaculaire episode van de bekende Ghost Recon-serie.

//www.youtube.com/embed/0vxR0Tr8hZA

“Top Notch weet met de speciaal geschreven soundtrack treffend de sfeer van onze nieuwe game Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands neer te zetten. De match met de artiest vinden wij hier dan ook doorslaggevend,” aldus Marcel Keij, marketing directeur Ubisoft Benelux.
 
Het resultaat van deze samenwerking is het nummer ‘Geen Tijd’ die geproduceerd is door beatmaker Chievva. De bijbehorende videoclip is geschoten door Frank Telli die al eerdere vele clips realiseerde in opdracht van Top Notch.
 
‘Geen Tijd’ is niet de eerste samenwerking tussen Lijpe & D-Double. Al eerder waren de twee samen te horen op de bekende Levensles-single ‘Accepteren’. Ook op de track ‘Mandela’ van SBMG waren beide heren gast-artiest. Op het platina-album ‘New Wave’ waren Lijpe & D-Double onderdeel van de nieuwe lichting Nederlandse hiphop-artiesten en wonnen ze in 2016 de Popprijs voor het gigantische succes van dit project. 
 
Abdel Achahbar (Lijpe) ontving onlangs een gouden plaat voor zijn single ‘Eng’. Afgelopen 3 jaar heeft hij 3 albums uitgebracht bij Top Notch: Van de Bodem naar de Grond, Levensles en Jackpot. Momenteel werkt Lijpe aan een nieuwe solo-EP en een album samen met collega-rapper Ismo.
 
Reginald Frederik (D-Double) scoorde onlangs een gigantische hit met ‘Kibra’ waarop ook SBMG en Broederliefde te horen zijn. In 2015 bracht hij bij Top Notch zijn debuut-EP uit ‘Jong, Wild en Roekeloos’. D-Double werkt momenteel aan zijn debuut-album ‘Nood Breekt Wet’ wat later dit jaar zal verschijnen.
 
Ubisoft Entertainment is een ontwikkelaar en uitgever van bekende games zoals Assassin’s Creed, Watch Dogs, Far Cry, Rainbow Six, Just Dance en Rayman.

Lijpe & D-Double - Geen Tijd (prod. Chievva) 
Spotify: http://bit.ly/geentijdspot
iTunes: http://bit.ly/geentijdtune
Deezer: http://bit.ly/geentijddeez 
Apple Music: http://bit.ly/geentijdapp
Youtube: http://bit.ly/geentijdtube