Lil Kleine en Ronnie Flex in internationale basketbalgame NBA 2K17

Lil Kleine en Ronnie Flex in internationale basketbalgame NBA 2K17

Het nummer ‘Bel Me Op’ van Lil Kleine en Ronnie Flex komt in de game NBA 2K17. Dit najaar kunnen spelers over de hele wereld kennis maken met de sound van producer Jack $hirak en de aanstekelijke teksten van Lil Kleine en Ronnie Flex. Het nummer was al te horen op het album WOP en is alleen al op Spotify vijfenhalf miljoen keer afgespeeld. ‘Bel Me Op’ is de enige Nederlandse track op de soundtrack van deze populaire basketbalgame. NBA 2K17 zal vanaf 16 september beschikbaar zijn

"Keihard dat dit nummer in deze internationale game komt. Het is een van mijn favorieten van het album en het is super dat het zo nog meer aandacht krijgt” ~ Lil Kleine

Het nieuws komt in de week dat een nieuwe hit van Lil Kleine een feit is. Het nummer ‘Vakantie’ met de spraakmakende video was in drie dagen tijd al meer dan een miljoen keer bekeken. Inmiddels staat de teller al over de anderhalf miljoen. De video is op dit moment de populairste Nederlandse video op Youtube. Het nummer stormt deze week de Single Top 100 binnen en land op een twaalfde positie. Het is daarmee tevens de hoogste nieuwe binnenkomer.

//www.youtube.com/embed/H-h8fRlqIS8

Enkele weken voor de release van ‘Vakantie’ ging bij onze Oosterburen de Duitstalige versie van ‘Drank & Drugs’ in première. ‘Stoff und Schnaps’ is daar inmiddels al ruim zeshonderduizend keer beluisterd. De making of en bloopersvideo bleek een regelrechte internethit.

Lil Kleine geeft vrijdag 30 september zijn grootste concert ooit in de Heineken Music Hall (HMH) in Amsterdam. Hier zal hij uiteraard ook zijn nieuwe single ten gehore brengen. Met deze show zet één van de meest succesvolle en ook besproken artiesten van dit moment een volgende stap in zijn carrière. Na de zeer succesvolle TOPDOWN Tour langs de bekendste poppodia van Nederland was er nog veel vraag naar een show. Het succes van deze tour en de release van VAKANTIE hebben ertoe geleid dat hij nog een Grand Final doet.

//www.youtube.com/embed/_aEZkFPwPwA

De HMH is voor Lil Kleine, die zelf ook uit Amsterdam komt, een logisch, maar ook spannend vervolg: “We hebben tijdens de tour een drie uur durende show gedaan die zo succesvol was, dat we hebben besloten dat ik nog een Grand Final doe in de HMH! Ik ga nog niks zeggen over de show zelf, maar het wordt echt mega dik!".

De show is voor alle leeftijden en tickets zijn verkrijgbaar via www.lilkleine.nl