Lil Kleine en Ronnie Flex zetten Duitse late night show op stelten

Lil Kleine en Ronnie Flex zetten Duitse late night show op stelten

Gisteravond hebben Lil Kleine en Ronnie Flex de populaire Duitse late night show Circus Halli Galli op stelten gezet met hun vertaling van de hit Drank & Drugs. Stoff und Schnaps, zoals het nummer daar gedoopt is, werd maar liefst vijfmaal gespeeld in dit komische programma dat wekelijks door ruim vier miljoen Duitsers wordt bekeken.

Bekijk hier de beelden van het programma. En hier de gehele uitzending. Ook maakten de hosts van Circus Halli Galli een eigen parodie op Drank & Drugs. Op Facebook is deze versie al meer dan 3 miljoen keer bekeken. 

De track schoot meteen de Duitse iTunes chart in, is op Spotify meer dan acht miljoen keer gespeeld en de Duitse videoclip gaat al richting de zeven miljoen views. Het nummer denderde dan ook de Duitse singles-chart in. In de Duitse Spotify Top 200 staat Stoff und Schnaps inmiddels op #26. Plannen voor een tweede Duitse single zijn inmiddels in een vergevorderd stadium. Volgende maand gaan Lil Kleine en Ronnie Flex opnieuw naar onze Oosterburen. 

Het optreden in Circus Halli Galli was de kers op de taart van een dag vol promo met de twee in Duitsland. In eigen land gaat het ondertussen onverminderd hard. Vakantie, de laatste single van Lil Kleine ging goud en is inmiddels ruim vier miljoen keer gestreamd. Ook Ronnie Flex is druk met een nieuw soloalbum. Zijn eerste track, Plek Als Dit, behaalde een recordsbrekende 300.000 views in de eerste dag. Op Spotify kwam de track binnen op #11 en wordt hij elke dag meer dan 100.000 keer gestreamd.