Lucky Fonz III op 5 februari terug met ‘In Je Nakie’

Lucky Fonz III op 5 februari terug met ‘In Je Nakie’

Op 5 februari verschijnt bij Top Notch ‘In Je Nakie’ het nieuwe Nederlandstalige album van Lucky Fonz III. Vanaf vandaag is het album overal te bestellen en nu al zijn de eerste drie liedjes te beluisteren. De eerste video ‘Een Rare Tijd’ is geschoten op diverse locaties in het woeste Schotland.

//www.youtube.com/embed/D9N7MSYIyN8

Op ‘In Je Nakie’ presenteert Lucky Fonz III zich als een artiest die gemakkelijk smartlappen, hip-hop, folk, drum ’n bass en happy hardcore samen kan voegen tot een logisch geheel. Het resultaat is fris, brutaal, eerlijk, bitterzoet en presenteert een Lucky Fonz III zoals je hem nog nooit eerder hebt gehoord.

Als je aan Lucky Fonz III denkt, denk je aan de eigenzinnige troubadour. Je denkt wellicht aan zijn Nederlandstalige hits, zoals ‘Ik heb een meisje’ en 'Jongens', of de Engelstalige songs van zijn vorige album ‘All Of Amsterdam’ en ‘Life Is Short’. Velen zullen hem kennen door zijn regelmatige bijdragen aan tv-programma’s als De Wereld Draait Door, De Slimste Mens en PAUW. Eind 2014 speelde Lucky Fonz III in meer dan dertig theaters met zijn muzikale cabaretshow.

//www.youtube.com/embed/Vb8U6Gw0cTQ

Lucky Fonz III is in 2015 met de nieuwe nummers gaan stoeien en schaven. Uiteindelijk besloot hij het album hoofdzakelijk zelf te produceren. Soms sober, dan weer full band, met elektronica maar vaak ook zonder. Een album vol waanzin, seks en existentiële crisis. ‘In Je Nakie’ komt 5 februari 2016 uit bij Top Notch.

Bestel het fysieke album bij Bol
...en via Plato
Stream de eerste drie liedjes op Spotify
...of pre-order op iTunes en krijg direct de eerste drie liedjes