Morgen verschijnt bij Top Notch de compilatie 'Vanaf Nu' in samenwerking met hiphop platform Puna.nl

Op 5 december verschijnt bij Top Notch de compilatie 'Vanaf Nu' in samenwerking met hiphop platform Puna.nl. Met de TWAALF exclusieve tracks - waaronder nieuwe muziek van Great Minds, Zwart Licht en Kraantje Pappie - vieren we de release van de gelijknamige documentaire die op 30 november om 21:00 uur bij jongerenzender Xite te zien was. Vanaf morgen is de docu te zien op Puna.nl

Puna.nl primeurde op het Rotterdam Beats festival de documentaire 'Vanaf Nu'. De viewing werd met een staande ovatie afgesloten. 'Vanaf Nu' is de eerste lange documentaire door Puna. De film volgt de levens en carrieres van Akwasi, Keizer en Jiggy Dje, die ieder in een verschillende fase van carrière staan. In 'Vanaf Nu' komen naast deze drie hoofdpersonen ook andere prominente figuren uit de muziekwereld aan het woord waaronder De Jeugd van Tegenwoordig, Kees de Koning en Rico & Sticks.

Na het nummer '93 van Cho is de tweede single van de compilatie 'Hoe het Voelt', een gloednieuwe gezamenlijke track van SBMG, Bokoesam, Frenna (SFB) en Emms van Broederliefde.

//www.youtube.com/embed/-oC8182-nO0

Video credits:

Regie, camera & montage: Daniel Porcedda

Audio credits:

Geproduceerd door KrankJoram & Garrinacha.
Tekst: Francis Junior Edusei, Samuel Sekyere, Henk Mando, Chyvon Pala
Muziek: Joram Letlora, Garrincha van Leeuwaarde
Publishing: TN Publishing, Instant Replay, In The Cut Publishing, Universal Publishing