Na uitverkochte Paradiso nu ook uitverkochte 1e druk Roofstaat

Na uitverkochte Paradiso nu ook uitverkochte 1e druk Roofstaat

Op maandag 14 maart presenteerde Top Notch samen met Nijgh & Van Ditmar in een uitverkochte grote zaal van Paradiso het boek Roofstaat van Ewald Vanvugt. In een week tijd is de volledige eerste druk uitverkocht. Sneller dan we ooit hadden durven dromen toen we dit project jaren geleden begonnen, gaan we nu opnieuw boeken drukken. De tweede druk is vanaf 12 april verkrijgbaar en bestellen is per direct mogelijk.

Dit vuistdikke naslagwerk kan gelezen worden als een inleiding tot de geschiedenis van het Nederlandse overzeese en koloniale verleden. In twaalf hoofdstukken komen de roof- en kruistochten in de Middeleeuwen tot de massa-executies zestig jaar geleden in voormalig Nederlands-Indië aan bod.

Hoe een klein land groot is geworden, dat is vaak de onderliggende boodschap van de Nederlandse overzeese geschiedenis. De schaduwzijde van die geschiedenis wordt – zacht gezegd – minder goed belicht. Het boek ‘Roofstaat’ wil daar verandering in brengen. De campagne rondom het boek behelst onder meer interviews, video’s, een scholentour en de inspirerende bijeenkomst in de Paradiso.

Roofstaat is vanaf 12 april wil leverbaar en is te bestellen bij de betere boekhandels en online via bol.com: https://bit.ly/roofstaat