Nieuwe album Broederliefde ‘We Moeten Door’ op 24 november

Nieuwe album Broederliefde ‘We Moeten Door’ op 24 november

Op 24 november komt Broederliefde met hun nieuwe album ‘We Moeten Door’. Afgelopen woensdag verscheen de video ‘#JM’ als voorloper op de video/single ‘Officieel' die vandaag is uitgekomen.

Broederliefde bestaat uit Sjaf, Mella, Jerr, Edson en Emms. Sjaf (22) is de jongste van de groep en misschien wel de meest spontane en bijdehante. Mella (23) is de gangmaker van de groep, speelde bij FC Utrecht en is een echte teamspeler. Jerr (23) speelde net als Mella bij FC Utrecht en is altijd de man die balans in de groep brengt. Edson (25) is de DJ van de groep, altijd vrolijk, en is de ‘liefde’ in ‘Broederliefde’. Emms (25) is de man met de punchlines, speelde bij FC Dordrecht en scoort standaard.

De groep verkoopt elk poppodium uit, ze stonden op Mainstage Pinkpop, Hoofdpodium Noorderslag, Appelsap, Lowlands, Concert At Sea, Vrienden van Amstel, Paaspop, Pukkelpop en Solar. Afgelopen april stonden de mannen als headliner op hun eigen festival in een uitverkocht Sparta Stadion (Broederliefde & Friends in het Kasteel). Dit festival wordt vanwege het eerdere succes herhaald op 2 juni 2018.

Broederliefde heeft tot op heden 3 EP’s uitgebracht bij Top Notch: Gevoelig Feestje, Hard Work Pays Off I & II. Met hun platina album Hard Work Pays Off 2 stonden de mannen 14 weken op #1 in de GfK Album top 100. Daarmee ging een dertien jaar oud record van Frans Bauer uit de boeken. Alle drie de EP’s staan al maandenlang in de Album top 100. En met ruim 175 miljoen streams alleen al op Spotify, verbreken ze elk record en werden ze in 2016 uitgeroepen tot meest gestreamde artiest van Nederland (wereldwijd stond Drake in elk land op de eerste plek).

Alle hits van Broederliefde hebben inmiddels minimaal platina status bereikt, waaronder ‘Ik Was Al Binnen ft. Frenna’, ‘Mi No Lob’, ‘Alaka ft. SBMG & Kalibwoy’, ‘Jungle’ en ‘Kom Dichterbij Me ft. Jan Smit’. Ook heeft Broederliefde diverse awards gewonnen: Edison Award 2016 voor ‘Beste Album’, MTV Award 2016 ‘Best Dutch Act’ & in totaal zes FunX Awards.

Broederliefde zal in het voorjaar van 2018 een clubtour doen in de Benelux langs zes zalen:

03/02 Doornroosje, Nijmegen
04/02 Melkweg, Amsterdam
09/02 Paard, Den Haag
10/02 Oosterpoort, Groningen
16/02 Patronaat, Haarlem
24/02 Het Depot, Leuven

De kaartverkoop van de tour gaat nu van start.

Broederliefde - Officieel (prod. Soundflow)
Youtube: http://bit.ly/officieeltube
Spotify: http://bit.ly/officialspot
iTunes: http://bit.ly/officialtune
Deezer: http://bit.ly/officialdeez
Apple Music: http://bit.ly/officialapple