Nieuwe Palio Superspeed Donkey EP op 8 mei

Nieuwe Palio Superspeed Donkey EP op 8 mei

Op 8 mei verschijnt de Magomoth EP van Palio Superspeed Donkey. ‘Magomoth’ is de tevens de nieuwe single van de Amsterdamse band. Deze zal op 8 mei worden gelanceerd met de screening en lancering van de videoclip.

Op de Magomoth EP staan naast de titeltrack twee gloednieuwe nummers (Drunk Kid’s Faces en Petit Ami) en een live versie van radiofavoriet Obi-One (live in 3voor12 Radio op 3FM). Ook deze tracks zijn geproduceerd door Michel Schoots (Urban Dance Squad).

De track Magomoth stond al op het album A Funny Sunrise dat begin dit jaar verscheen en veel lof ontving. De plaat bracht de jongens live bij 3FM, op de 3FM playlist, bij De Wereld Draait Door, een uitverkochte releaseshow en diverse denderende optredens.

Voor de nieuwe single-release wilde de band extra uitpakken. Op 8 mei vindt in Studio K de videoclip screening plaats in de Amsterdamse bioscoop Studio K. Aansluitend hierop zal de band ook enkele nummers live spelen. De clip van Megomoth is de derde in een trilogie door art directors Jeroen Dankers en Nick Helderman met hoofdrolspeler Theo Warnier.

Bekijk hier alle Palio livedata en haal je tickets op tijd.