Nieuwe single van Teske heet ‘Oesters & Champagne'

Nieuwe single van Teske heet ‘Oesters & Champagne'

Teske heeft vandaag haar nieuwe single en video gelanceerd. ‘Oesters & Champagne’ is niet de eerste single die Teske onder Top Notch uitbrengt. In 2016 begon de samenwerking, waar eerder al de single ‘Opnieuw’ uit voortvloeide. Ook heeft Teske eerder al de platina-hitsingle ‘Samen’ met Mr. Polska uitgebracht. De videoclip van ‘Oesters & Champagne’ is geregisseerd door Frank Telli.

//www.youtube.com/embed/im3qgk5lnqQ

De 21-jarige Teske de Schepper werd bekend door haar video’s op YouTube, waar ze vandaag de dag ruim 330.000 abonnees heeft. Vanuit het Zuid-Hollandse Reeuwijk bediende zij al vanaf 2009 haar volgers vanuit haar slaapkamer met als grote droom om ooit door te breken als zangeres. In 2014 kwam haar eerste single ‘Rewritten’ uit. 

 Naast het knuffelen van geiten en monteren van videos is Teske volop bezig met optredens door het land. Zo speelde ze eerder dit jaar een spetterende show op Noorderslag en deed ze daarnaast sessies bij o.a. 3FM en 3voor12 tijdens dit populaire showcase-festival. Later dit jaar staat Teske naast onder meer Broederliefde en Ronnie Flex op het Indian Summer Festival en zal ze schitteren naast Rob Dekay en Blof tijdens Concert at Sea. Ook zal Teske dit jaar tijdens de 3FM Awards optreden. Op 7 april geeft Teske een speciale show in de grote zaal van de Paradiso, er zijn nog enkele kaarten beschikbaar: www.paradi.so/Teske

Je vindt ‘Oesters & Champagne’ nu op alle digitale kanalen. Samen met twee andere, extra tracks van Teske. Voor de track ‘Tempo’ werkte ze samen met Cartiez (New Wave, Murda) en Project Money. Op ‘Venus’ schreef ze met JB Meijers (The Common Linnets). ‘Oesters & Champagne’ is geproduceerd door Leon Palmen, die ook heeft meegeschreven op de track ‘Venus’.

Teske - Oesters & Champagne 
Spotify: http://bit.ly/oestersspot
iTunes: http://bit.ly/oesterstune
Deezer: http://bit.ly/oestersdeez
Apple Music: http://bit.ly/oestersapp
Youtube: 
http://bit.ly/oesterschampagne