Rico & Sticks keren terug naar AFAS Live voor ultieme hiphopshow

Rico & Sticks keren terug naar AFAS Live voor ultieme hiphopshow

Rico & Sticks geven op 17 maart 2018 opnieuw een concert in AFAS Live. Dit werd zojuist bekend gemaakt in het TV-programma De Wereld Draait Door. Tickets voor de show zijn vanaf vrijdag 13 oktober om 10.00 uur verkrijgbaar op www.ricosticksafaslive.nl

Afgelopen zomer brachten Rico & Sticks na een lange pauze weer gezamenlijk een album uit: ‘IZM’. Het album, geproduceerd door Kubus, is al meer dan 2 miljoen keer gestreamd en kreeg lovende recensies. Enkele maanden na de release bracht het duo ‘IZM’ ook uit op cd en vinyl. Momenteel touren Rico & Sticks door het land met een nagenoeg uitverkochte clubtour.

“We vinden het ontzettend dope om weer te spelen in de AFAS Live. De vorige keer ging het he-le-maal los, en dat gaan we nu weer doen. Het wordt een avond vol verrassingen en een hele hoop energie. Zin in!” ~ Sticks

Rico & Sticks zijn o.a. bekend van Opgezwolle. De hiphopformatie scoorde hits als ‘Hoedenplank’ en ‘Verre Oosten’. Het album ‘Eigen Wereld’ wordt gezien als een van de belangrijkste albums uit de Nederlandstalige hiphop.  Begin 2016 gaven Rico & Sticks al een concert in AFAS Live, deze show was binnen vier dagen uitverkocht. Later dat jaar gaven ze samen met Typhoon het grootste Nederlandstalige hiphop concert ooit in de Ziggo Dome. 

Vandaag verschijnt ook het nieuwe project van Rico & Sticks: 'Meer IZM'. De EP is een uitbreiding van het laatste album met vier nagelnieuwe tracks. "Meer IZM is er omdat de creatieve fase waarin we nu zitten nog volop gaande is.", aldus Sticks. Op de EP staat o.a. het nummer '0.0' dat vaak te horen was tijdens hun optredens op de festivals van afgelopen zomer. "Deze vier tracks zijn een waardevolle toevoeging want ze gaan hard live, gaan hard op de lyrics, gaan lekker los en zijn heel erg persoonlijk". ‘Meer’ IZM is nu te streamen op Spotify, Deezer, Apple Music en te downloaden via iTunes. 

Rico & Sticks - MeerIZM (geproduceerd door Kubus)
Spotify: http://bit.ly/meerizmspot
iTunes: http://bit.ly/meerizmtune
Deezer: http://bit.ly/meerizmdeez
Apple Music:  http://bit.ly/meerizmapp