Rob Dekay tekent bij Top Notch en releast single ‘Tikken van de Tijd’

Rob Dekay tekent bij Top Notch en releast single ‘Tikken van de Tijd’

De nieuwste Top Notch signee is zanger en liedjesschrijver Rob Dekay uit Deventer. Vandaag brengt hij zijn eerste solosingle ‘Tikken van de Tijd’ uit. Het nummer heeft een prachtige video gekregen die zojuist in première ging. Dit is de voorbode van zijn debuut-EP ‘Alles Gaat Voorbij’ die op 28 oktober overal digitaal en op cd verkrijgbaar is. Vinyl volgt snel hierna.

//www.youtube.com/embed/wq3saSaSxcY

Ondanks zijn debuut is Rob Dekay zeker geen onbekende. Met zijn eigenzinnige soulvolle country-pop heeft hij de afgelopen jaren veel fans opgebouwd. Mensen die wachten op zijn solowerk dat na jaren zoeken, proberen en zwoegen nu eindelijk te horen zal zijn. 


Rob stopte op zijn vijftiende met school en is gaan werken voor de kost; van stratenmaker tot vuilnisman. Zijn vrije tijd werd volledig opgeslokt door zijn grote liefde muziek. In 2010 kwam Rob Dekay in aanraking met de hiphop-formatie FATA uit Deventer, het begin van een serieuzer avontuur in de muziekwereld. Zo werkte hij in 2014 met Akwasi aan diens soloalbum ‘Daar Ergens’ en maakte hij in 2015 met Dio het nummer ‘Leuke Meisjes’ waarmee hij het jaar ervoor ook als Ambassadeur van de Vrijheid het land doorkruiste.

Rob speelde tweemaal in De Wereld Draait Door, stond op Lowlands, speelde maar liefst vijfmaal op Oerol, tweemaal op Where the Wild Things Are, deed mee tijdens de opening van de Uitmarkt in 2014 en was te horen op de Zwarte Cross, Solar Festival, Paaspop, Red Bull Bandclash en in het Openluchttheater Vondelpark. Rob Dekay is genomineerd voor Talent van het Jaar 2016 bij de Cultuurprijs Overijssel. 

Tot de EP-release op 28 oktober zullen meerdere singles en video’s verschijnen. Livedata zullen de komende tijd bekend gemaakt worden evenals pre-order links voor cd, digitaal en vinyl.

Rob Dekay - Tikken Van De Tijd
Spotify: http://bit.ly/tikkenspot
iTunes: http://bit.ly/tijdtunes
Deezer: http://bit.ly/deezdekay
Apple Music: http://bit.ly/appeldekay