Ronnie Flex kondigt groots Ahoy concert aan

Ronnie Flex kondigt groots Ahoy concert aan

Zojuist heeft Ronnie Flex bekend gemaakt dat hij op 17 juni in de Ahoy staat. Deze legendarische Rotterdamse zaal wordt het toneel van een drie uur durend spektakel vol muzikale vrienden en bijzondere verrassingen. Het is het vervolg op de uitverkochte tour eind vorig jaar. De kaartverkoop voor dit unieke event gaat morgen, zaterdag 13 februari, van start via Ticketmaster.

//www.youtube.com/embed/4vZ_SBbeURs

Ronnie Flex bracht eind 2014 zijn debuutalbum uit en won niet veel later met hiphopcollectief New Wave de ‘Popprijs 2015’ tijdens Eurosonic Noorderslag. Inmiddels kan de wereld niet meer om Ronnie Flex heen en was hij in 2015 de populairste artiest op Spotify in Nederland. Zijn grote (internationale) hits Drank & Drugs, Niemand, Zeg Dat Niet en Zusje zijn slechts het begin. Op 17 juni 2016 speelt hij een thuiswedstrijd in Rotterdam met bevriende rappers en DJ’s. Een drie uur durend spektakel om de zomer keihard in te luiden.

De komende maanden zal Ronnie Flex laten weten wie er allemaal langs komen bij dit Ahoy event. Op dit moment werkt hij hard aan zijn tweede soloalbum dat nog dit jaar moet verschijnen en is hij te horen op het debuutalbum van zijn grote vriend Lil Kleine.

#RonnieFlexAhoy
www.ronnieflexandfriends.nl


Tickets: http://bit.ly/RonnieFlexTickets (vanaf zaterdagochtend 09:00 uur)
Aanvang: 20:00 uur (19:00 uur zaal open)
Locatie: Rotterdam Ahoy, Ahoyweg 10, Rotterdam