Ronnie Flex releast vandaag plotseling nieuw album ‘Rémi’

Ronnie Flex releast vandaag plotseling nieuw album ‘Rémi’

Afgelopen nacht om 00:00 uur verscheen uit het niets ‘Rémi’, het langverwachte nieuwe album van Ronnie Flex. Zonder aankondiging, zonder persdagen of promotour is het 15 tracks tellende album nu via alle digitale kanalen te beluisteren. ‘Rémi’ is geproduceerd door Ronnie Flex en Boaz van de Beatz met productionele bijdragen van ‘18+’-producers Afro Bros. Daarnaast zijn onder meer te horen Boef, Sevn Alias, Jonna Fraser, Brace, Mr Polska, Frenna, KM en natuurlijk Lil Kleine. 

Rémi is de langverwachte opvolger van Ronnie Flex’ debuutalbum De Nacht Is Nog Jong Net Als Wij Voor Altijd uit 2014 en het gezamenlijke recordsbrekende album New Wave uit 2015 met superhit Drank & Drugs. Sindsdien werkte Ronnie hard aan een waardige opvolger die vandaag dan eindelijk het licht ziet. Eerder verschenen van Rémi al de hit-singles ‘Energie’ (4x platina, bijna 30 miljoen streams) en ‘Come Again’ (Platina, 12 miljoen streams). Vandaag wordt het album uitgebracht met en videoclip van het nummer ‘Is Dit Over’ met Tabitha

TRACKLIST RÉMI
1. In De Armen Van Een Engel (ft. Jonna Fraser & Brace)
2. Spook
3. BF (ft. KM & Abira) 
4. Jouw Seizoen (ft. Jonna Fraser) 
5. In Mijn Bed 
6. Volg Me (ft. Lil’ Kleine & Mr. Polska) 
7. Dichterbij Me (ft. Murda, Abira, Def Major & Jiri11) 
8. Opgekomen (ft. Sevn Alias) 
9. Energie (ft. Frenna) 
10. Is Dit Over (ft. Tabitha)  
11. Come Again (ft. Boef) 
12. Achteruit 
13. Plek Als Dit 
14. Red Me (ft. Tabitha) 
15. Jij/Mij

In de afgelopen twee jaar was Ronnie Flex te horen op diverse hits van bevriende artiesten, stond hij met een eigen show in Ahoy, op Pinkpop en vrijwel alle festivals en verscheen de VPRO documentaire ‘Alleen Met Iedereen’. In de documentaire, die afgelopen mei verscheen, kwamen al korte teasers van het nieuwe album aan bod. In de maanden dat hij werd gevolgd door filmmaker Sacha Vermeulen werkt hij druk aan het maken dit album. De albumtitel Rémi is afkomstig van het eeuwenoude verhaal ‘Rémi Alleen Op De Wereld’. ‘Remi’ is hoe Ronnie’s moeder hem altijd noemde wanneer hij als kind egoïstisch en op zichzelf was. 

Ronnie Flex behoort al jaren tot de populairste Nederlandse artiesten, met maandelijks rond de 2 miljoen unieke luisteraars via de streaming kanalen. Ook werkte hij samen met zijn vaste producer Boaz aan diverse internationale releases voor onder meer Ariana Grande. Begin dit jaar trad Ronnie voor het eerst op met de Deuxperience Band op Noorderslag en ging hij met deze formatie het land door. Dit najaar doen ze dat nog even stevig over met de Rémi Album Tour. Zo zijn ze samen te zien in Nijmegen, Tilburg, Den Haag, Utrecht en Groningen. Deze zomer is Ronnie Flex onder meer te zien op Lowlands.

Ronnie Flex - Rémi is nu te streamen via de digitale kanalen en te koop op iTunes.

Ronnie Flex - Rémi
Spotify: http://bit.ly/remispot
iTunes: http://bit.ly/remitune
Deezer: http://bit.ly/remideez
Apple Music: http://bit.ly/remiapp