Rosco x Hayzee = Deux Deux

De naam Deux Deux hangt al weer enige jaren in de lucht. De samenwerking tussen Zo Moeilijk mc Rosco en Zwart Licht producer Hayzee brengt in 2015 dan eindelijk de debuut-EP uit. Op 30 januari verschijnt 'Imperium' als gratis download via de vrienden van Patta en op Spotify.

Al in 2009 bundelden de twee artiesten hun krachten om samen het duo Deux Deux te vormen. Ze releasten de track "Domme Jongen" op de So So Lobi tape die Patta samen met Winne uitbracht. Later verschenen nog enkele losse tracks, waaronder recent het nummer 'Jack Daniels' met Adje en Vlaming Tiewai.

Vandaag gaat het Deux Deux-seizoen dan echt van start met de video van single 'Fok Met Je'. Op 30 januari presenteren ze de Imperium EP in de Nijmeegse Merleyn. Naast de Deux Deux show zal Hayzee een dj-set draaien, komt DJ Cream mee en zullen er ongetwijfeld featurings van andere bevriende rappers te horen zijn.

Een dag later, op 31 januari, is er gewoon nog een tweede releasefeest in de Amsterdamse Duivel. Op diezelfde dag presenteert Patta een exclusieve Deux Deux x Patta Longsleeve. Get yours!

//www.youtube.com/embed/C_4Uo8PaWIg